Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki + myszka

Menfizo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym przeznaczyć 300 zł na słuchawki i myszkę. Na razie myślę o Creative Aurvana Live i A4Tech bloody v7. na słuchawkach mam zamiar słuchać właściwie każdego rodzaju muzyki ale najbardziej rap+dupstep oraz oczywiście granie w różnego rodzaju gry. Was chciałbym się zapytać czy to dobry wybór czy może coś innego ?? Dodam że niestety posiadam tylko zintegrowaną kartę dzwiękową

Opublikowano

Słuchawki rozglądaj się za senhaiserami jakimiś, a myszki nie kupuj tego "gejmingowego" shitu, bo to pic na wodę. A4techy są w miarę tylko na avago 9500 a nie na tym shitcie co w tym bloody. Rozglądam się za steelseriesem kana v2/sensei raw/logitech g500.

Słuchawki rozglądaj się za senhaiserami jakimiś, a myszki nie kupuj tego "gejmingowego" shitu, bo to pic na wodę. A4techy są w miarę tylko na avago 9500 a nie na tym shitcie co w tym bloody. Rozglądam się za steelseriesem kana v2/sensei raw/logitech g500.

Opublikowano

Myszke bierz tą bloody v7, a słuchawki to mogą być superlux hd631 + mikro trust starzz.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Może podajcie kilka nazw słuchawek i myszek, powiedzcie do czego najlepiej się sprawdzą i które są według was najlepsze i dlaczego ?

Opublikowano

Powiedziałem jakie myszki możesz brać. Nie bierz tego shitowego bloody v7. Jestem na telefonie i nie podam ci linków. Co za problem wpisać na allegro nazwe która podałem?

Opublikowano

kana v2/sensei raw/logitech g500. Te myszki bierz bo są dobre. Tylko polaczki cebulaczki mają te bloody v7/v8 , a teraz na moim biureczku jest kochana steelseries kana <3

@DOWN

Ale też zależy , czy ziomek lubi eksperymentować. Bo jeśli on chcę myszkę 4gamers steelseries/razery etc. To są zaufane firmy, ale ja nie lubię eksperymentować więc podałem mu takie myszki co miałem w łapie :P

kxAyLut.png

Opublikowano

kana v2/sensei raw/logitech g500. Te myszki bierz bo są dobre. Tylko polaczki cebulaczki mają te bloody v7/v8 , a teraz na moim biureczku jest kochana steelseries kana <3

Ta kana jak za swoją cenę to nic szczególnego biorąc pod uwagę, że praktycznie niczym się nie różni od mijej GX55 za 7dych.

W tej cenie masz już GX 77, która ma 2x lepszą specyfikację i lepszy profil od kany, Natec jest mało popularny, ale póki co ma najlepszy sprzęt w swojej cenie.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Co do myszek to będę wybierać pomiędzy bloody v7 (kumpel ma i bardzo mi ją polecał zresztą sam jak ją w dłoni miałem to bardzo mi odpowiadała + jeszcze ta redukcja odrzutu *_*.) A GX 77 bo po prostu mi się spodobał jej wygląd i kształt. 

Teraz prosiłbym jeszcze o jakieś propozycje słuchawek do 200 zł żebym też sobie wybrał najbardziej mi odpowiadające.

Opublikowano

Radze Kupic Jakas Myszke Za 50 Zl(Ja Mam Za Tyle I Sluzy Mi Od 3 Lat, Ladnie Wyglada I Dobrze Sie Ja Trzyma W Rece)

Sluchawki Rowniez Za 50 Zl (Jakies Najlepiej Douszne)

A Mikrofon...

Samson Go Mic (Nie Mylic Z Samsung)...

Mikrofon Kosztuje Jakies 200 Zl...

Laczna Cena... 300Zl

Jezeli Pomoglem Daj Like... ;)

Pozdrawiam... :D

Pomogłem...?

Jeśli Tak Daj Like... ;)

Pozdrawiam... :D

Opublikowano

@UP

Poleć mu gówna :) Kupiłem słuchawki za 50 zł mikrofon z dupy i mnie bolały uszy i cała czaszka , a myszkę za 50 zł to jakaś gówniana 800 dpi , gdzie mi się zepsuł scroll po roku użytku . Ja napisałem swoje propozycje , ale chociaż plus za to , że poleciłeś mu dobre mikro ..

kxAyLut.png

Opublikowano

Serdecznie polecam i myszke i słuchawki (nawet na integrze jakość jest boska). Dodatkowo polecam sklep agito.pl sprzęt zamówiony w czwartek o 14 przywieźli w piątek o 15 :)

@aha oczywiśćie temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...