Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DOTA 2 Lounge

Igor110

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Skoro na mpc nie możne składać ofert typu wymiana to mam pytanie odnośnie Lounge.

Jestem zalogowany na ich stronie i gdy chcę stworzyć nową ofertę mogę jedynie dodawać itemy które chciałbym otrzymać a sam nie mogę dodawać itów które chcę oddać.

O co z tym kaman? Czemu się nie pokazuje mój ekwipunek?

vy3f.jpg
Legenda
Opublikowano

Musisz zalogować się. W prawym górnym rogu masz i logujesz się tymi samymi danymi co masz na steam.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Sęk w tym że jestem zalogowany.

Edit: Dobra poszperałem trochę i mam ten ekwipunek lecz gdy dodaję rzecz ze swojego eq i wybieram na jaką chcę ją wymienić to przy składaniu oferty wyskakuję że nie mam tego itemu i jego id.

vy3f.jpg
Legenda
Opublikowano

Jak chcesz coś szukać to lepiej zaznacz swój item i tyle. Daj szukaj i pokażą Ci się wszystkie oferty.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Dobra już ogarniam ale jeszcze jedno pytanie, gdy chcę złożyć ofertę to itemy pokazują się dopiero po kliknięciu ''Click to try again using Steam Public API'' inaczej się nie pokażą.

No i właśnie, gdy chcę dodać item do odp. na ofertę innego gracza nie mam tego przycisku i eq za Boga nie chce wejść, jakieś pomysły?

vy3f.jpg
Opublikowano

Jeśli ktoś w przyszłości będzie miał takie problem to niech spróbuje się wylogować i ponownie zalogować, mi pomogło

Do zamknięcia.

vy3f.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...