Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brązowe koksy ^^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedna gra to nie wszystko :), nie zapomnij, że jakoś się tam znalazłeś czyli też jesteś bobem no i te 81/88 ;p

Nie będę pisał o farmie ;x

YebieMieTOo

ADC !

Opublikowano

Znam twój ból też coś mi dzisiaj samych debili bez rąk dobiera którzy walą głową w klawiature i myślą że umieją grać ... Te dekle z góry mówią "słaba farma etc " ale sami lepsi nie są ;p To tacy forumowi hejterzy nie przejmuj się to kolejni debile z tym że bez mózgu .

Pozdr

Opublikowano

chej chłopaki. ja nie pisałem o tym ze nazekam ;). konto to smurf i na nim sie chce w uj dobrze bawic a nie isc coraz abrdziej do przodu :D na farmie na smurfach sie nie skupiam ani na jakichs super statach ;) po prostu do FUNU tam gram :D

Opublikowano

Nie było tak źle, po za tym, że u enemy teamu był lepszy teamwork + Le Blanc, która wyccarowała im grę. Jakoś źle nie było, widziałem gorsze mecze.

Opublikowano

To jest twój smurf i siedzisz w s5? Twoje główne konto to pewnie max gold ^^ Farma op. Nie skupiasz się na niej? Jasne, po co mieć szybciej full builda.

Opublikowano

Yy już widzę że to ostatni ss na tym forum ... Pomysl jinx wróciłem w 8 min gdzie wracałem a warus taki feed że na kryta mnie mnial ... Wiem że zjebalem ale na bug splaty nic nie poradze... A skoro ty tak koksisz daj swój nick i zobaczymy c:

Opublikowano

Ja pierdole z brązu 3, do złota 2 wyszedłem w niecałe półtora miesiąca, a wy płaczecie że siedzicie w srebrze i nie możecie wyjść. TAKI JEST WASZ POZIOM. Póki nie nauczysz się lepiej grać dalej nie pójdziesz. Nw czy po prostu zasłaniasz że smurf, żebyśmy nie myśleli, że co złe to ty... Po prostu ćwiczyć i ćwiczyć.

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Coś dzisiaj u mnie tak samo ;dd Poprostu nonskille ciągle wywyższające się robiące 1/5 a potem flamewar że to przez team tak lamią.

Dobrze, że zdecydowałem się dzisiaj pograć dla funu normale.

Opublikowano

Bo to jest smurf oraz panie kaj ja w tym temacie NARZEKAM???

Od kiedy brązy robią smurfy ? Rozumiem S1-3 robi smurfa. Niezła beka z tą farmą.

Opublikowano

Ta farma, śmiechu warta, a smurf z golda??...

graphic.png

Opublikowano

Ja was nie czaje, śmiejecie się z takiej farmy gdzie tam cały czas się napierd@lali, 80 killi w całej grze, pozdro, na LCSach mogą sobie farmić po 300-400 cs w 30min bo tam gra to nie jedna wielka wojna o kill o.O

Opublikowano

To jest mój smurf 160 gier. Chłopie nie płacz, bo sam pro nie jesteś, jedna gra nic nie świadczy, a sam pewnie przed chwilką z bronze wyszedłeś :D

kxAyLut.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

bronze the best -.-

c60g.png

Ty masz bola ;) Widziałem na takiej stronei z logiem żaby jak miałem bola na sydnrę, jakiś twój kumpel pokazywał jakąs tam fotke w innym temacie i wyszperałem screeny :P

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...