Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiem o co chodzi :(

Gość aras056092

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś grałem sobię normalnie w lola a potem przypomniałem sobię ze ktoś napisał w poście ze kiedy się wyłączy filtrowanie pionowe to jest więcej fpsów...zrobiłem to a po meczu lol mi się wyłączył a gdy próbowałem go włączyć to mi się luncher nie włącza tylko wyskakuje komunikat (piszę z pamięci) „nie można sią połączyć z RTSE( tak mi się wydaje ale było coś 4 drukowanymi literamo) sprawdź połączenie internetowe lub sprawdź coś tam czy firewall nie blokuje” SS nie dam bo nie jestem na kompie . A z netem wszysztko ok

Opublikowano

Instalujesz, w miarę możliwości restartujesz kompa (Nie ma takiej potrzeby), włączasz lola...

Opublikowano

kiedy to zainstaluje to mam potem wejść na to i coś tam włączyć lub powyłączać ? Czy zainstaluje i odrazu mogę włączyć lola ?

Po zainstalowaniu tych "sterowników", jeśli trzeba, resetuj komputer, a potem uruchom Lola normalnie :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Dziękuje ;)...dziś zobaczyć nie mogę jutro rano napiszę co i jak .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...