Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bronze Premium/ Markplace

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wszystkich ;]

Mam pytanie , mam zamiar kupic Bronze Premium

i czytalem ,ze gdy jest sie szczesliwym posiadaczem konto premium , to omija cie restrykcja level'owa na G1 i Markplace

I TU MOJE PYTANIE

Czy w Markplace bronie kupuje sie za dinary ????

Jak tak ... to jakie bronie bede mogl sobie kupic , prosze o dobre odpowiedzi , a nie typy " nie wiem "

Z gory dziekuje

Rataj123

1922035944.gif

ninjack.gif

Uploaded with ImageShack.us

/AceBoy: Proszę się dostować do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek.

Opublikowano (edytowane)

Witam

Wszystkich ;]

i czytalem ,ze gdy jest sie szczesliwym posiadaczem konto premium , to omija cie restrykcja level'owa na G1 i Markplace

I TU MOJE PYTANIE

Jak tak ... to jakie bronie bede mogl sobie kupic , prosze o dobre odpowiedzi , a nie typy " nie wiem "

Z gory dziekuje

Rataj123

co do ominięcia restrykcji lvl na bronie to nie musisz posiadać premki - po prostu kupujesz broń za credity i możesz śmigać z famasem na 1 lvl

edit@

proszę o skasowanie jednego posty bo forum zaliczyło internal error i wyszedł podwójnie

Edytowane przez edek@

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

Witam

Wszystkich ;]

I TU MOJE PYTANIE

Z gory dziekuje

Rataj123

co do ominięcia restrykcji lvl na bronie to nie musisz posiadać premki - po prostu kupujesz broń za credity i możesz śmigać z famasem na 1 lvl

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

up i co gadasz glupoty

jak nie masz premki to famasa na 1 lvl nie kupisz za chu**

ehh nie wypowiadaj sie jak nie wiesz dobra

NIe gadam głupot tylko kupowałem ale jeszcze przed nowym rokiem (2010) i nie trzeba było mieć premki by kupić w G1 bronie za credity.

Jeszcze niedawno kupowałem do jednego ze swoich profili FAMASA i PSG nie mając 16 lvl ( bo takich lvl wymaga np PSG) i nie miałem premki - właśnie po to są Kredyty by można było z z ich pomocą ominąć restrykcję - masz premke masz dostęp do wszystkich itemów ale jak nie masz odpowiedniego lvl to ich nie kupisz!!!!

Właśnie wysłałem ticketa z zapytaniem o to czy coś się zmieniło i jak dostanę odpowiedź to ją tu wkleję.

Opublikowano

ja biegalem z gold mp7 na 20 lvl'u

jemu w tej chwili rmfc chodzi o credyty

jezeli kupi famasa za credyty na 1 lvlu to moze z nim biegac -.-