Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z połączeniem z serwerem PST EU.

KaoLin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam problem, otóż dzisiaj wystartował Publiczny Serwer Testowy Aion, no i tak. Pobrałem Klienta wymaganego do PST. Jestem w dalszym ściąganiu (Pakiet 3 58%), gdy chcę załączyć grę to wyskakuje mi Error o nazwie:
Na ramce jest napisane Aion[1024] no i teraz co pisze w okienku:
Nie udało się zresetować gry.
-- System nie może odnaleźć określonej ścieżki.

Pomóżcie prosze, naprawdę nie wiem o co chodzi!! crying.png

Opublikowano

zero myślenia, skoro ci nie skończyło ściągać i jak sam zauważyłeś w dodatku to na co liczysz jak nie masz całej gry  

pozostaje skasować folder l10n i check files aż skończy wszystko i zmienić język na angielski jak jest inny

przy okazji, widzisz nazwę serwera : TESTOWY , znajdź odpowiedni temat na forum i rozwiąż tam problem

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

zero myślenia, skoro ci nie skończyło ściągać i jak sam zauważyłeś w dodatku to na co liczysz jak nie masz całej gry  

pozostaje skasować folder l10n i check files aż skończy wszystko i zmienić język na angielski jak jest inny

przy okazji, widzisz nazwę serwera : TESTOWY , znajdź odpowiedni temat na forum i rozwiąż tam problem

Spoko, dzięki, ale dziwne to, że podobno już od 1 Pakietu można grać. Więc nagle się to zmieniło, że trzeba czekać na 9 pakietów? xD

Opublikowano

przecież to nie ta sama gra, tylko nowsza od oficjalnej.

nie można grać bez wszystkich uaktualnień gry

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Hej

Miło, że ktoś ma dokładnie ten sam problem co ja i pisze o nim w dodatku tego samego dnia ;)

Nie byłbym pewien co do tego czy rzeczywiście nie można grać już od 2 pakietu, chociaż na 100% niczego pewien nie jestem, dlatego w woli upewnienia wysłałem ticket do supportu. Podejrzewam, że jutro albo jeszcze dziś dostanę odpowiedź i się nią podzielę. Wydawało mi się, że oba launchery są jednakowe, a jedyne co się zmieniło, to wprowadzone adresy, skąd ściągać ma aktualizację, tyle i tylko tyle. Jeśli natomiast jest, tak jak pisze RobeM, to myślę że support to potwierdzi i pozostanie jedynie ściąganie do końca Aiona.

Edit:
Rzeczywiście tak jak pisał @UP, ten element akurat tego launchera nie działa :) No cóż. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...