Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Mid LeBlanc

..Hans..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Poszukuję Middera który będzie dobrym pickiem do carrowania gry w Platyna / Diamond

Interesuje mnie:

Bardzo dobre ganki TOP/BOT

Dobre Late 

Przydatność w Team Fightach 

Carry Game   :)

Nadaje się do tego LeBlanc ?

Opublikowano

@up co ty pierd*****?

Le blanc jest bardzo silna, jak i trudna do ogarnięcia. Czasami składam kogoś tak szybko, że sam nawet nie wiem kiedy to zrobiłem. Nią w team fight kryjesz się za drużyną, a w końcu wbijasz jako ostatni. Polecam.

Opublikowano

lepiej jak kupisz orianne albo branda na mida. orianna wiadome dlaczego, a brand dzięki swoim podpaleniom ze skilli łatwo wywala wszelkie hp regen np mundo. + ten ult :>

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Jak wyżej od siebie polecam Orianne, Branda ewt. Gragasa. Aktualnie według mnie są to jedne z mocniejszych picków na mida głównie ze względu na ich dmg ;)

Orianna:

+Ult

+Slow/Speed Up

+Tarcza

+Fajne combo z malphem(E na malpha + R malpha + R Orianny)

+Mocne AA

Ogólnie każda z tych postaci ma Cc'ki i jakiś system escape(tylko nie Brand) i mają ogromny dmg 1v1, ale w tf też są bardzo potężne ;)

graphic.png

Opublikowano

Widzę, że mamy mieszane uczucia co do Tego champa.

Ale prosiłbym w udzieleniu odpowiedzi Gracza grającym w Platyna / Diamond :) 

Opublikowano

@up co ty pierd*****?

Le blanc jest bardzo silna, jak i trudna do ogarnięcia. Czasami składam kogoś tak szybko, że sam nawet nie wiem kiedy to zrobiłem. Nią w team fight kryjesz się za drużyną, a w końcu wbijasz jako ostatni. Polecam.

I co wtedy robisz? Team prawdopodobnie przegrał tf bez interwencji apc. Są znacznie lepsze postacie na mida niż  to coś.

Jan miodek przejmuję mpcforum.

Opublikowano

Przeciez LB sklada adc na combo czyli 4vs5 zostaje lb wraca po 3-4 sekundach  i znowu moze pomoc stunem,silence albo aoe z W i bezpiecznie uciec..

Opublikowano

Aoe z w trudno trafić w tą ,,4''. Lb nie ma stuna, jeżeli jesteś aż tak leniwy i nie sprawdzasz dokładnie tego co piszesz, to zasłużyłeś na śmierć upokorzenie.

Lb ma za duże cd, by po zabiciu coś jeszcze zrobić. Wiem to z doświadczenia.

Jan miodek przejmuję mpcforum.

Opublikowano

Aoe z w trudno trafić w tą ,,4''. Lb nie ma stuna, jeżeli jesteś aż tak leniwy i nie sprawdzasz dokładnie tego co piszesz, to zasłużyłeś na śmierć upokorzenie.

Lb ma za duże cd, by po zabiciu coś jeszcze zrobić. Wiem to z doświadczenia.

Nie ma stuna? A od czego jest ta pierdolona wędka?

Wbijasz się kiedy chcesz i większość nie ma połowy życia z W

Opublikowano

Nie ma stuna? A od czego jest ta pierdolona wędka?

Wbijasz się kiedy chcesz i większość nie ma połowy życia z W

to jest snear.

i LeBlanc tak nie działa, w wcale nie jest take silne jak Ci się może wydawać, lepiej znukeować jednego enemy który zrobi najwięcej,

niż połaskotać reszte.

Opublikowano

Kata z bolem :

+100% last hity

+nie do złapania 

+minimum triple/quadra na tf'ach

+jumpward

+nie do zgankowania 

+brak many

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...