Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poleć książkę fantasy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli czytaliście jakieś genialne książki fantasy ostatnio możecie je tu polecić innym czytelnikom.

Ja ostatnio czytałam"zaginione wrota" Orsona Scotta Carda i daje jej 8,5/10.

Dziś zaczynam drugi tom jak przeczytam to wam napisze na ile ją oceniam.

"Bycie człowiekiem przeważnie jest do kitu. Życie da się jakość znieść jedynie dzięki grom komputerowym." - Ernest Cline z książki "Player One".
"Czytelnik żyje tysiącem żyć zanim umrze. Ten zaś, kto nie czyta – tylko jednym." -  George R.R. Martin.
"Po wielkim niegdyś kraju, w którym się urodziłem, pozostała tylko nazwa. Nie miało znaczenia, kto był u władzy. Ci ludzie zamieniali się tylko krzesłami na pokładzie „Titanica” i wszyscy o tym wiedzieli."  - Ernest Cline "Player One".

Opublikowano

Harry Potter, Eragon, Wiedźmin, Żmija, Trylogia Husycka

Harry Potter - 5/10

Eragon - 8/10

Wiedźmin - 10/10

Żmija - 5/10

Trylogia husycka - 10/10

Opublikowano

Percy Jackson i bogowie olimpijscy (seria) 9/10

seria olimpijscy herosi 9/10

Seria jestem numerem cztery 10/10

seria Tunele 8/10

seria eragon 10/10

Hobbit.... -3/10

obecnie czytam 1 cześć kronik rodu kane :czerwona piramida i kiedy indziej ją ocenie

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Ja ostatnio zacząłem czytać cykl "Malazańskiej Księgi Poległych" Stevena Eriksona. Wciągnęło mnie już od początków pierwszego tomu, których w sumie jest 10. Jest więc co czytać :) Obecnie kończę drugi tom i spokojnie daję 8/10.

Opublikowano

z tego co piszecie czytałam już Harrego Pottera (nawet robię z niego quizy na serwerze minecraft gdzie gram)

oraz wiedźmina i hobbita.

A jeśli chodzi o cykle czytałam też igrzyska śmierci 9,5/10

oraz 10 tomów Zwiadowców 9,5/10

i Polski trzy tomowy cykl o wampirach czyli "Nocarz", "Renegat", "Nikt"  9/10

"Bycie człowiekiem przeważnie jest do kitu. Życie da się jakość znieść jedynie dzięki grom komputerowym." - Ernest Cline z książki "Player One".
"Czytelnik żyje tysiącem żyć zanim umrze. Ten zaś, kto nie czyta – tylko jednym." -  George R.R. Martin.
"Po wielkim niegdyś kraju, w którym się urodziłem, pozostała tylko nazwa. Nie miało znaczenia, kto był u władzy. Ci ludzie zamieniali się tylko krzesłami na pokładzie „Titanica” i wszyscy o tym wiedzieli."  - Ernest Cline "Player One".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...