Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EasyHill

marcinlotnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

EASY HILL

Informacje 

IP: 
surfcraft.gomc.pl 
 Typ Serwera: Survival + Gildie 
 Sloty: 42[Początkowo] 

Wersja Serwera: 1.7.2 

Zalety Serwera 

☢ Autorskie Gildie  

Chciałbyś zagrać na porządnym serwerze gdzie są PRAWDZIWE AUTORSKIE Gildie?
Nasz serwer oferuje własnie takie Gildie, zapraszamy!   :)

☢ Autorski Drop  

Nasz serwer oferuje drop, gdzie działa fortuna   :)

☢ Punkty  

Nasz serwer oferuje grę przy punktach jak i ranking najlepszy zabójców serwera   :)

☢ Większość w GUI  

Nasz serwer oferuje regulamin, regulamin gildii oraz drop w GUI   ;)

☢ TOP 10 ZABÓJCÓW  

Nasz serwer oferuje statystyki najlepszych 10 zabójców na serwerze   :)

☢ Autorska Mapa  

Nasz serwer oferuje autorski generator mapy dzięki czemu mapa jest bardzo przejrzysta   :)

☢ Autorskie Craftingi  

Nasz serwer oferuje rożne craftingi jak, np. crafting butelki z expem   ;)

☢ Walki co piątek ☢

Lubisz walczyc? Co piatek bedziesz mogl wlaczyc w klatce 1 vs1 lub gildia vs gildia (Pomysł: SzymekSzou   :D)

oraz wiele wiele więcej....

Administracja Serwera 

♕ -StoPro[Wlasciciel]

-Wienek[Admin]

Anonimowy[Mod]

REKRUTACJA OTWARTA!

Screeny z Serwera 

Niebawem... 

Inne 

Forum już niebawem, nasz WebMaster już nad nim pracuje ;D

Zapraszamy do oceny serwera... 

START JUŻ DZIŚ

Reklama może nie jest "zajebista", ale chodzi mi o pokazanie głównych zalet serwera, a nie o świetnie wyglądającą reklamę...

Opublikowano

Chciałbym zobaczyć te wszystkie autorskie.. pluginy. Szczególnie ten generator ;) Wątpię, żeby była potrzeba pisać

własny generator, skoro w necie jest kilka dobrych generatorów. Nawet te większe serwery ich używają.. a piszą, że

autorski więc?

PC spec: MONITOR: 1. ASUS 27' 2. BenQ 24'
PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

Tak bardzo chuowy serwer wbijam od razu kill admin daje mi jakis mieczyk sharp 1 kamienny Linia pvp w gorze ...

5vwxw5.png

Opublikowano

Tak bardzo chuowy serwer wbijam od razu kill admin daje mi jakis mieczyk sharp 1 kamienny Linia pvp w gorze ...

To Survival + Frakcje. Pozatym narazie nie mamy creative i nie dalismy Ci nic tylko wywalalismy smieci ;)

mca.png

Opublikowano

Serwer fajny miło się gra ale z tym fast drop i exp trochę przesadzone exp jest trochę lepszy niż na hardcore ale serwer fajny i polecam 

Opublikowano

co to za serwer ?? wbijam spawn -10 jakis koles o nicku gracz ma jajka zoombie i wszedzie je daje latajajać  ..

Opublikowano

co to za serwer ?? wbijam spawn -10 jakis koles o nicku gracz ma jajka zoombie i wszedzie je daje latajajać  ..

potwierdzam server do dupy za przeproszeniem 

Opublikowano

Mozesz podac jego nick?

mca.png

Opublikowano

Dziwna administacja biegne sobie w kopalni po ciemku i kidmod mowi ze mam nodusa -.- nie bede mu wysylal ss dostalem bana.
Serwer spoko mily drop dobry exp.

Opublikowano

potwierdzam server do dupy za przeproszeniem 

Srry. Nie doczytalem. Nie jestem h@, ale na gracza bylo wiele skarg.

Linia PvP jest juz na dole

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...