Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Typowe G***no w goldzie..

TheVirQu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1395652834-U954367.jpg

Ten ban na heimera to tak specjalnie żeby dziecko sie zdenerwowało xD. Rumble to już troll xD

I tak co gra dzieci które myślą że jak jak najszybciej napiszą "mid" to pójdą na tego lane'a bo nie respectują pick ordera.

Wgl patrzcie jakiego mi bronza znalazło w solo q (ranked)

1395652950-U954367.jpg

Opublikowano

I po co? Po 1 jak chciał tego Heimera to po co ban. Zdenerwowaliscie go bardziej.. Nie karmić trolla. Io

Opublikowano

Typowe dla yolo Q. Zawsze jestem zdania, że jeżeli potrafię grać to sam siebie pocarruję, a takie gówno spadnie i nie wróci do ligi wyżej. Dlatego gram takie gry, gdzie ludzie pickują jakis szit :)

Opublikowano

Po co mu banowałeś heimera ? Też bym sie wkurzył ...

Jeżeli chciał iść na mida mogliście go puścić , może gre by ci wycarrował tym heimerm

Opublikowano

Ahahahaha WYcareował by no w chuj ujemny winstreak do tego widać ze mentalny bronz.

Wycareowałby tak. Już to widze xD.

Opublikowano

taki złośliwiec :D. dzisiaj to samo zrobiłem ale gość przyjął to z honorem i picknął inną linie bez płaczu ;D

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Sam nie wiem czy ten Zakreble to ten youtuber :D  Wiem, że Nervarien na swoim koncie silverowym grał z nim rankeda. Nervarien (Gragas) robił dragona z kimś z teamu i go kończyli robić, a tam przez ścianę flashuje Zakreble (Wukong) po to żeby zesmitować xDD

A co do tego pick orderu to niekoniecznie prawda. Bo jeżeli chcesz dać typa, który mainuje topa/mida/jungle na bota to przegra Ci grę więc lepiej czasem puścić go na mida.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...