Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam botów/bugów/cheatów

StSzerAlen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jezu...

Ile razy można wałkować ten temat? W tej grze nie ma Hacków/Botów... Zrozumiecie kiedyś to?

Jest bot (a przynajmniej był) który automatycznie startował bitwę. Podobno za nockę fajne ilości expa zdowbywał, aczkolwiek na wyższych tierach raczej tracił w piździet kasy (ponieważ stałeś w miejscu) Są też takie pozorne Hacki (którę są modami) np. Na usunięcie krzaków i liści z drzew, na laser pokazujący gdzie celuje wróg etc. Podobno są za nie bany, ale w to wątpię (sam ich nie używam, ponieważ po prostu ich nie potrzebuję)

@EDIT: "A co do tego bota to może i bylo ale grać jako pomidorek to juz lepiej expic samemu bez botów" Aha, czyli przez to, że włączysz bota na noc będziesz grał gorzej? ;)            (wiem że Ci chodzi o effi)

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

Co do Bugów to jest parę a raczej triki na mapkach idzie fajnie wykorzystać niektóre rzeczy.. A co do tego bota to może i bylo ale grać jako pomidorek to juz lepiej expic samemu bez botów.. Chcesz to parę trików mogę ci pokazać:D

Opublikowano

jest bot, nazywa sie tank leader,jest on platny... ale i tak szanse na bana sa duże ponieważ łatwo go wykryć i niszczy strasznie staty

Opublikowano

I co Ci daje ten bot co automatycznie startuje do bitwy... Jesteś taki czerwony, że po prostu masakra.

Nawet ten co mu nie zależy na statach nie chciałby takich mieć.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Ajajaj... Tyle razy ten temat był wałkowany, a Wy dalej -_- Do tej gry nie ma cheatów. Jedynie są mody które nieznacznie ułatwiają rozgrywkę takie jak: Usuwanie liści, długie smugi pocisku. Boty są, ale nawet najlepszy jest bardzo łatwo wyszukiwany i banowany. Bugi są, ale żaden znacząco nie ułatwia gry.

Opublikowano

I co Ci daje ten bot co automatycznie startuje do bitwy... Jesteś taki czerwony, że po prostu masakra.

Nawet ten co mu nie zależy na statach nie chciałby takich mieć.

Jak sie nie znasz to sie nie odzywaj, bota sam jeździ i strzela do takich znawców botów w WOT jak ty

jeśli patrzyłeś na staty pod nickiem  taner170 to zdaje sobie z tego sprawe z resztą to konto zostało zbanowane  dawno temu

Opublikowano

Do tej gry nigdy ni bedzie zadnych sensownych botow. Sensowny bot musial by posiadac sztuczna inteligencje aby konkurowac z ludzmi. Tu nie farmisz na mobach jak np. Metinie.

Opublikowano

Jak sie nie znasz to sie nie odzywaj, bota sam jeździ i strzela do takich znawców botów w WOT jak ty

jeśli patrzyłeś na staty pod nickiem  taner170 to zdaje sobie z tego sprawe z resztą to konto zostało zbanowane  dawno temu

Ja bot w Wocie buahahah.

Że tak powiem spokojnie jebni* się w łeb bo chyba coś Ci się pomyliło ziemniaku ;)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

jeśli patrzyłeś na staty pod nickiem taner170 to zdaje sobie z tego sprawe z resztą to konto zostało zbanowane dawno temu

A ja mam żyrafe w pokoju, mamuta w lodówce i ptaka dodo skaczącego po całym domu... >.>

Weź się nie ośmieszaj...

Topic:

Botów nie ma, są tylko wyłudzacze kont (jako hack) i automatyczne startery bitew.

Mody nielegalne są łatwe do wykrycia przez graczy.

Bugi na malach używane na własne potrzeby są nagradzane banami dla użytkowika bugów.

Opublikowano

hmmm... widze że kolejny znawca który testował boty,

kiedyś można bylo tego bota przetestować na 1dzien za darmo ale wszyscy tworzyli nowe konta i usuneli ta opcje

jak ktoś nie wierzy to proponuje szukać tematu na mpcforum pod tagiem "tankleader"

tak jak mowilem wcześniej kiepski bot ale prawdziwy

Opublikowano

BOT - TankLeader, ale on nieco kosztuje

BUG - Jest tak dużo, że WTGF może się schować. Poszukaj filmików z WT, na których czołgi wywala w powietrze. Raz gościu się zaklinował kilometr nad ziemią... kampa idealna. Czasami przy zbyt bliskim kontakcie czołg robi kilka obrotów o 360o, raz mi się to zdarzyło i dzięki temu przeżyłem.

CHEAT - Niestety nie ma, wszystkie to fake'i które mają za zadanie zainstalować jakiegoś robaka. Bądź same nim są. Istnieją za to nielegalne mody które o wiele ułatwiają rozgrywkę, ale prawdziwych cheatów nie a.

Automatyczne startery bitew to da się napisać dość łatwo, umiałbyś to zrobić po znacznie krótszym czasie niż tydzień lekkiej nauki.

Opublikowano

Nie ma darmowego, jest tylko 3 dniowy trial do kupienia za 4 złote. Jak chcesz mieć dożywotnio, to 100.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...