Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Licencja na game 2089M

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Standardowo game2089M posiada licencję.

A teraz pytanie korygujące i sprawdzające wiedzę autora, jak poznasz że masz licke a jak poznasz jej brak?

Bo widzę że nie masz pojęcia co to jest licencja, po co służy i w jakim celu a piszesz tematy i nabijasz sobie posty ;)

Pozdrawiam.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

Siema potrzeba mi difa najlepiej na wylaczenie licencji w game 2089M bo ten w spisie w questy i dify przez phoenixa mi nie dziala.

A teraz pytanie korygujące i sprawdzające wiedzę autora, jak poznasz że masz licke a jak poznasz jej brak?

Bo widzę że nie masz pojęcia co to jest licencja, po co służy i w jakim celu a piszesz tematy i nabijasz sobie posty ;)

Pozdrawiam.

Czytamy ze zrozumieniem.

This difference file has been created by IDA Pro
game2089
000A5D62: 7E EB

The past has gone

Opublikowano

Pozdrawiam.

zamknij pysk

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

No to to jest bardzo dziwne bo posiadam czyste game i znalazlem difa na licencje do 2038 roku. Wgralem na serwer czyste game2089M i mi nie chcialo odpalic ale jak wgralem tego difa i ponownie odpalilem to działało. Więc albo ty kamil2321 jesteś debilem który sie nie zna, albo to ja jestem debilem. Bo to bardzo dziwne, że bez difu się nie włączyło.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

No to to jest bardzo dziwne bo posiadam czyste game i znalazlem difa na licencje do 2038 roku. Wgralem na serwer czyste game2089M i mi nie chcialo odpalic ale jak wgralem tego difa i ponownie odpalilem to działało. Więc albo ty kamil2321 jesteś debilem który sie nie zna, albo to ja jestem debilem. Bo to bardzo dziwne, że bez difu się nie włączyło.

Ty jesteś za przeproszeniem deb*lem :) nie posiadasz zatem czystego gejma ;p ja posiadam czyste game 2089, 2089M, 2089M v7 ;)

I jakoś mam odpalonego na nim dedyka i sobie stoi ponad pół roku ;D

pobrałem gejmy 2 lata temu jakoś tak ;p

Więc hm poproszę zatem temat do tego gejma i sprawdzę czy było coś edytowane ;p bo tamten koleś pewnie wywalił licencje ;p

Na epvp też znajdziesz z licką gejmy ;3

Więc nie wiem, ja stwierdzam fakt że od 2012 były z licką udostępnione gejmy, na epvp też i na innych wielu forumach ;3

Więc natrafiłeś na gejma bez licki, pech ;p

Kocham pocisk jak mi mówią że się nie znam <3

No nic zakończmy tą konwersacje.

Życzę Ci szczęścia z plikami, przed Tobą bardzo długa droga ;p

Pozdrawiam.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...