Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lp a ulti na minimapie

Ganji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Rozmawiałem z kolega który posiada diament 1. Powiedział mi bardzo ciekawą rzecz, mianowicie jeśli celuje taka postacią jak ez na mini mapie ulti i kogoś zabije to dostaje więcej lp. Czy to prawda? proszę się o wypowiedz

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Nie prawda

Proszę o solidne wypowiedzi, udowodnione

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

A co ma użycie skilla postaci do ilości otrzymywanych lp? :) Twój kolega bajki Ci opowiada.

nie możliwe lp dostajesz tyle samo bez wzgledu na to jaka postacia grasz i jakie staty masz

Z tym się nie zgodzę. Statystyki mają wpływ na mmr, a mmr na ilość otrzymywanych lp.
Opublikowano

Dostanie LP zależy od tego z jakimi przeciwnikami oraz sojusznikami grasz. Nie istnieje takie coś, poniewaz liczba LP, którą dostaniesz lub stracisz jest określona przez skrypt na początku meczu (wybór czampa albo łądowanie).

Opublikowano

A co ma użycie skilla postaci do ilości otrzymywanych lp? :) Twój kolega bajki Ci opowiada. Z tym się nie zgodzę. Statystyki mają wpływ na mmr, a mmr na ilość otrzymywanych lp.

To dlaczego jak miałem staty po 22/0 przez 3/4 rankedy dostawałem tą samą ilość lp ? :)

5435084992.png

Opublikowano

Co do większej ilości LP za zabicie kogoś na mini mapie, bujda na resorach. Takie rzeczy tylko w erze, nie w League of Legends. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

A co ma użycie skilla postaci do ilości otrzymywanych lp? :) Twój kolega bajki Ci opowiada. Z tym się nie zgodzę. Statystyki mają wpływ na mmr, a mmr na ilość otrzymywanych lp.

ta jak zrobisz 0/10 to dostajesz -10mmr .. Liczy się tylko i wyłacznie poziom twoich sojuszników i przeciwników.

Trolluje cie to tak samo jak w bronzie robią barona bo więcej LP. Wszystko zależy od teammate'ów i enemy teamu

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...