Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to skrypt pozwalajac orbwalkingowac??? i daje wiele roznych kozysci... np. mozesz wgrac do neigo pluginy na prawie kazda psotac, dodatkowo jest to najpopularniejszy skrypt oraz mozna z nim robic swietne rzeczy. nie polecam na kate bo ulta przrerywa xDDD masz oficjalny temat o SAC:

http://botoflegends.com/forum/topic/1456-script-sidas-auto-carry-revamped/
Opublikowano

to tak:

-orbwalking

- auto combo

- spacja wygrywa gre xD

- w temacie sidy wszystko opisane 

- mozliwosc wgrywania pluginów

- last hituje

- czysci linie

- obija miniony i lasthituje 

- no nie wiem co jeszcze dopisac no ... mnóstwo opcji ma! zainstaluj nie pozałujesz

Opublikowano

Co to ten orbwalking?

A autocombo i spacja wygrywa grę to nie dotyczy skryptów na postacie? Bo po co mi te sac jeśli mogę sobie np. glory ryze wgrać i mam też spacje.

Opublikowano

Orbwalking to przerywanie animacji AA przez co szybciej atakujesz.

Dobra, działa to na każda klasę? Wygrałem go ale nie rozumiem jak z niego korzystać. Jakieś rady?

Btw. Wkurwilem się na moje zajebiste teamy to planuje zajebac tez jakiś skrypt na postać. Mam ryze grałem nim trochę ale wycarrowac się nie da nim tak bardzo. Co myślicie o katarinie? Tylko problem tez z pickiem, nie będę miał first lub drugiego picka to o midzie mogę zapomnieć, czy kata mogę iść wszędzie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...