Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem Origin

AfrYkADzIkA

Pytanie

Opublikowano
Hej,

po formacie komputera nie mogę włączyć Origina. Gdy chcę to zrobić to okienko logowania znika po 3 sekundach. Czasem wyskakuje windows'owskie okno "program przestał działać", czasami okno Origina z wysłaniem do nich raportu, a czasem "Aplikacja Origin napotkała poważny problem i zostanie zamknięta". Instalacja na różnych dyskach nie pomogła. Dużo szukałem na forach, ale niestety nic wczesniej miałem  xp smigało przez 2 lata origin wgrałem win7 i nic nie działa szkoda mi porpstu tylko gier dodanych do origina  . Liczę na Was. Z góry dzięki :) 

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam bardzo dziwny problem z originem otóż Gdy wchodze w strone origina lub w origina poprzez aplikacje nie mam żadnych dajmy na to ikonek gier tylko same słowa możnaby powiedzieć ma ktoś może o tym pojęcie mam screen shota tego co tam mam o ile będzie potrzebny z góry dzięki ^^

Opublikowano

Mam sciagac net framework 3.5/4.0 ?? jak mam 4.5.1? instaluje juz wyczyscilem tym programem itp

Zrobiłem to co mowiłes i nadal to samo ale zobaczyłem że po aktualizacji przez chwile było UpdateTool chwile było i usuneło sie z folderu z origin

Opublikowano

jeszcze wyczyść pliki temp programem którym ci wysłałem (oczywiście najpierw usuń wszystko co związane z oroginem [instalki itd] a potem użyj tego programu)

Opublikowano

zainstaluj wszystkie dodatki (net framework 3.5/4.0, visual 2008, 2010, 2012) usuń wszystkie pliki związane z originem, pobierz tfc temp file cleaner (do pobrania z

www.bleepingcomputer.com/download/tfc/ 

strony) włącz, kliknij start po tym komputer zostanie zrestartowany i zainstaluj ponownie origin 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...