Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kick

Sprocik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Witam, otóż gdy gra była w promocji za około 5 Euro postanowiłem ją kupić wraz z kumplem by sobie grać Miałem wtedy nocki więc nie było kiedy z nim pograć więc grałem samemu z początku wywalało mnie z każdego serwera po wyłączeniu gry i ustawieniu by korzystała z procesora o dużej wydajności już było ok. Lecz wczoraj miałem tak samo nie mogłem pograć bo z każdego serwera wywalało a miałem ustawiony procesor o dużej wydajności. Mój komputer spełnia wymagania gry ale nw czy to nie przez windows 8.1 ustawiałem by gra się włączała ze zgodnością win7 ale to dalej nic nie dawało co do internetu 3391439231.png więc myślę ze raczej nie jest jego wina jak ktoś ma jakiś pomysł to proszę o pomoc i z góry dziękuję.

''... i - to jedyne co widzę'' pomogłem? daj minusa!

Opublikowano

Na każdym serwerze, czyli? Publiczne czy prywatne? Bo na prywatnych admini mogą ciebie kickować, a czasem sam wyskoczy błąd "Disconnected from Server".

4770714280454741315510.png
Opublikowano

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Witam, otóż gdy gra była w promocji za około 5 Euro postanowiłem ją kupić wraz z kumplem by sobie grać Miałem wtedy nocki więc nie było kiedy z nim pograć więc grałem samemu z początku wywalało mnie z każdego serwera po wyłączeniu gry i ustawieniu by korzystała z procesora o dużej wydajności już było ok. Lecz wczoraj miałem tak samo nie mogłem pograć bo z każdego serwera wywalało a miałem ustawiony procesor o dużej wydajności. Mój komputer spełnia wymagania gry ale nw czy to nie przez windows 8.1 ustawiałem by gra się włączała ze zgodnością win7 ale to dalej nic nie dawało co do internetu 3391439231.png więc myślę ze raczej nie jest jego wina jak ktoś ma jakiś pomysł to proszę o pomoc i z góry dziękuję.

Co do wymagań komputera wiesz od twojej ostatniej gry mogło się dużo zmienić ... Wymagania rosną 

Napisz specyfikacje komputera 

Opublikowano

@ up up

Tak na każdym bez wyjątku prywatny publiczny

@ up

Procesor inter Core i5-3230M CPU 2.60GHz 6GB ramu karta graficzna NVIDIA GeForce GT 720M

Tak w sumie pomyślałem że może to wina fps bo bez wyjątku czy dam low czy ultra i tak mam 15 fsp więc może da się jakoś je zwiększyć i może nie będzie mnie wywalać.

Opublikowano

@ up up

Tak na każdym bez wyjątku prywatny publiczny

@ up

Procesor inter Core i5-3230M CPU 2.60GHz 6GB ramu karta graficzna NVIDIA GeForce GT 720M

Tak w sumie pomyślałem że może to wina fps bo bez wyjątku czy dam low czy ultra i tak mam 15 fsp więc może da się jakoś je zwiększyć i może nie będzie mnie wywalać.

lapek?

Opublikowano

NeBeK tak lapek.

Noroxor2433 już patrze, sprawdziłem nie działa.

Opublikowano

NeBeK tak lapek.

Noroxor2433 już patrze, sprawdziłem nie działa.

Lapiek jest kiepski do tej gry chłodzenie to już wgl hmm spróbuj pobrać program Razer Game Booster :) on jest do gier ale można za nie go dostać bana ( nie wiem czemu ) ... bo to nie czit ale używaj go na własną odpowiedzialność 

Opublikowano

@Up: No cóż, jest to plik który według pb ingeruje w grę przez co może cię zbanować od tak, od czegoś takiego zawsze można się spróbować odwołać ale nie zawsze dadzą ci unbana...

@Topic:

Koledzy przyczepili się do kompa to ja może spytam się o neta albo raczej - korzystasz z wifi? masz ruter / modem podpięty? Może jakiś port masz zablokowany (ew jakiś program ci go blokuje i nie zawsze masz go włączonego). Ewentualnie PB może wyłapywać jakiś program jako ingerujący w grę i kikać...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...