Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lol troll w dupe dzwon

Gość aras056092

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bardzo lubię tą gre ale nie ogarniam postaci umiem grać tylko taką jedną co niby pieprzy ze ma snaiperke a ta broń wygląda jak paty z dodatkami z MCdonalda a garena w połowię ogarniam . A gdy te postacie są zajęte to muszę wziość inną a gdy biore to ludzie mówią ze lamię i nie umiem grać co robić by umieć grać innymi postaciami ?

Opublikowano

po prostu nimi grać. Graj przeciwko botom, żeby trenować skilla danej postaci, nie powinni mieć pretensji, bo to nie ranked.

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Dodaj mnie do znajomych to Ci pomogę w zostaniu prawdziwym graczem na poziomie Challenger 2.

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

@up

Grać z botami czyli mój zespół kontra boty czy ja z botami kontra boty ? Jeżeli to pierwsze to właśnie też tam pisali ze lamię.

Opublikowano

Gracze kontra boty, dodaj do znajomych "Bonus JPG" to zagram z tobą i Ci wytłumaczę.

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

wtedy miało być up2 ale dobra ;) dziś zaprosić nie mogę a jutro nie wiem bo mam psychiczne pronlemy z ojcem :/

Opublikowano

up2 dziękuje...mam nadzieje ze będzie dobrze.

Up1 tak,tak wiem

Opublikowano

Graj nimi na custimaxh najpierw a skylll wpadnie po tygodniu :)

taa po tygodniu ...

po tygodniu to może zacznie odróżniać która postać to ap a która ad.

@top musisz grać grać i grać, wtedy poznasz tajniki gry

Opublikowano

Graj postaciami z rotacji i ogarnij kilka które Ci się najbardziej podobają i nimi graj. Nie zwracaj uwagi na to co ludzie piszą na normalach bo na zwyklych rozgrywkach kazdy moze isc wszystkim wszedzie ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...