Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IFruit na Sony Xperia J bez roota

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część!

Ten telefon mam już od dawna, a Gta to świetna gra, mógł bym umilic sobie gre zwłaszcza w online gdyby ta apka była na mój telefonik. Sciagnelem apk poza z sklepu play, no to pisze że nie może pobrać danych bo są z poza sklepu. Pobralem obb, wygrałem i napisało to samo. Czy jest możliwośc. poprawnego działania ifruit na sony xperia j bez roota?

graphic.png
Opublikowano

Rozumiem, że to jest darmowe tak?
Jeśli tak to wchodzisz na GP i kopiujesz link do apki (na komputerze), następnie wchodzisz tutaj:

http://apps.evozi.com/apk-downloader/

Wklejasz link. Następnie pobierasz aplikację na kompa i wrzucasz na smartfona albo wybierasz "QR Code" i skanujesz ten kod apką na smartfonie i git :D

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

NOPE :/ powiedziałeś/as jak ściągnąć apke to umiem. Gdy tą apke sciagnelem to nie mogłem (wymaganych) dodatkowych danych bo pisze z poza sklepu play. Gdy sciagnelem obb to ten sam błąd

graphic.png
Opublikowano

NOPE :/ powiedziałeś/as jak ściągnąć apke to umiem. Gdy tą apke sciagnelem to nie mogłem (wymaganych) dodatkowych danych bo pisze z poza sklepu play. Gdy sciagnelem obb to ten sam błąd

Wiem co zrobiłem ;) ]Hmm :/ Ciekawe wgl czemu taki błąd, jak byś miał roota, zawsze można było by przepuścić przez Lucky Patcher lub program do usuwania uprawnień.

Spróbuj pobrać i wyłączyć neta na pierwsze uruchomienie, ewentualnie poszukaj w innych marketach (o ile jest).

EDIT

Znalazłem w internecie poradnik jak zainstalować iFruit na niekompatybilnych urządzeniach (nie testowane).

http://gtaforums.com/topic/640667-how-to-install-ifruit-for-android-incompatible/

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...