Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 8 czy 8.1

perepem1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie opłaca sie bardziej miec Windows 8 dopracowany czy Windows 8.1 który ma ciągle problemy z niektórymi programami.Miedzy tymy 2 systemami wybierzcie ktory byscie wy wybrali i ktory jest git i bez błędów.

Opublikowano

8.1 lepszy, bardziej dopracowany i więcej programów kompatybilnych i co najważniejsze większa optymalizacja.

Opublikowano

Według mnie 8, zresztą, skoro z tamtym niekiedy są problemy, a między nimi według mnie nie ma zbyt wielkiej różnicy, to zostaw 8.

Opublikowano

Właśnie mnie ciekawi jak to z tym windows 8.1 kolega ma i zwalily mu sie programy graficzne co chwile przestają działąc + uszkodzony ntuser i błędy systemowe.Skanował antywirem i nic niema :C

Admin Cienia
Opublikowano

Witajcie opłaca sie bardziej miec Windows 8 dopracowany czy Windows 8.1 który ma ciągle problemy z niektórymi programami.Miedzy tymy 2 systemami wybierzcie ktory byscie wy wybrali i ktory jest git i bez błędów.

Od kiedy to starsza wersja jest bardziej dopracowana niż nowsza.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Od kiedy to starsza wersja jest bardziej dopracowana niż nowsza.

Nowe wersje systemu ktore wychodzą są na początku niedopracowane dlatego milony łatek wychodzi po miesiącu a za ten czas są luki..

Admin Cienia
Opublikowano

I tak bym tego szajsu nie instalował, tylko windows 7 64bit. :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

8.1 który ma możliwość wyłączenia kafelków, jest bardziej dopracowany, większa wydajność, po prostu lepszy :). Zawsze możesz też pobrać te systemy a potem sprawdzić na którym będzie ci się lepiej pracowało, a następnie kupić :)

Opublikowano

Windows 8.1, ale jeżeli możesz to bierz W7 bo 8/8.1 nie są, aż takie kozackie, chodzi mi o to, że to nowe systemy, i cały czas są łatki krytyczne, a w W7 już tego nie ma.

Take it easy my friend

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Bierz win 8 zwykły, po co jebać się z 8.1 ten nowszy taki zjebany

Wow ale win7 taki lepszy wow takie uszanowanko wow olej gimbazjalny win 8 on taki chujowy

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

8.1 zdecydowanie lepszy od 8.0

Szybciej chodzi, bynajmniej takie mam odczucie  i trochę ładniejszy interfejs, choć nie dużo się różnią :D

75386578f06c9981.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...