Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Nowy taskbar Asimus.pl

DarwoR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaje mi się, że trochę środek nie pasuje  do reszty. Te "smoki" są takie wyrafinowane a jednak centralna część pixelowa. Może by trochę odświeżyć graficznie ? 

1356027733523041.png

"Ashes to ashes and dust to dust"

Oto nowa historia zwykłego człowieka:

Members====>???====>???====>???

Opublikowano

Jeśli chodzi o buttony to one są one wycięte ze zwykłego clienta i akurat to będą już takie normalne clientowskie bez pixeli wrzucane jak to będzie w cliencie o tak właśnie.

Opublikowano

Czym chciałeś się pochwalić? I to nie jest interface, interface to całość, a to jest zmieniony pasek (który i tak gorzej wygląda od standardowego). Więc jak dla mnie żadna nowość.

Opublikowano

Czym chciałeś się pochwalić? I to nie jest interface, interface to całość, a to jest zmieniony pasek (który i tak gorzej wygląda od standardowego). Więc jak dla mnie żadna nowość.

Ok taskbar i wypad bo ty nawet nie umiesz skalować w ps'ie  ;)

Opublikowano

Ok taskbar i wypad bo ty nawet nie umiesz skalować w ps'ie  ;)

Jedyne co mogę zrobić to uzbierać Ci na nowy mózg, bo jak widać aktualnie nie posiadasz. Jesteś skończony chłopaczku, i czekam na te DDosy, które miały iść w moją stronę, zaraz, ty nawet ip nie umiałeś sprawdzić jakie mam. ;)

ja>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>ty

@Pokażesz ss z gry?

Opublikowano

Jedyne co mogę zrobić to uzbierać Ci na nowy mózg, bo jak widać aktualnie nie posiadasz. Jesteś skończony chłopaczku, i czekam na te DDosy, które miały iść w moją stronę, zaraz, ty nawet ip nie umiałeś sprawdzić jakie mam. ;)

ty>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>ja

@Pokażesz ss z gry?

Nie mam klienta tego serwera.

Opublikowano

Według mnie najlepiej wygląda ten stockowy interfejs z Metina, no ale tym również bym nie pogardził. Dobra robota, wygląda to dosyć spójnie, choć moglibyście się postarać o nowe ikonki opcji, EQ itd. :D

RazapMQ.png

CHIŃSKI OLDSCHOOL EASY - CLIENT ALA 2008r - KONCEPCJE Z CSYT2, YT2GAME I WIELU INNYCH CHIŃSKICH KLASYKÓW

JUŻ TERAZ NA KERUNIS.PL

125 LV MAX - BRAK ATLANTYDY I NOWYCH MAP - POŁĄCZENIE CHIŃSKICH SERWERÓW Z AUTORSKIMI ROZWIĄZANIAMI

Opublikowano

Ładny i nie gadajcie że jest inaczej,może na ss nie będzie wyglądać idealnie,lecz w grze dodać do tego pasujący cały interfejs i będzie wyglądać cacy.

Pozdrawiam,a praca bardzo ładna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...