Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z grą

janomucha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z gra, a mianowicie po wlaczeniu gry pokazuje mi sie komunikat ze nie mam 4gb ramu. Myslalem ze to jakis blad wiec dolaczylem do gry. Po 2 minutowym ladowaniu wlacza sie gra i widac moja postac lecz nie moge nic zrobic i gre musze wylaczac menadzerem zadan. Prubowalem wielokrotnie dolaczyc do gry. Czasami mnie wogule nie dolacza i wyskakuje mi faild connect ale zazwyczaj wiesz sie gra. Za to gdy zmienie ustawienia graficzne na low gra sie wczytuje. Niestety gra na low ustawieniach ma grafike gorsza od half life i nie dam rady tak grac bo az oczy bola. Czy mozna cos na to poradzic, zeby dalo sie na wiekszych detalach grac ?

Moj pc: 3 gb ram, intel core i3 CPU 540, ATI radeon hd 5700 series, windows 7 home premium 64 bitowy. Dzialaja mi takie gry jak: battlefield 4 na normalnych, moh warfighter na wysokich, bf 3 na wysokich, ogolnie wszystkie gry mi dzialaja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...