Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dywizja

50DUKEN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Od 2 tygodni nie moge wygrac ani jednego rankeda -.-

Z brązu 1 spadłem do brązu 2 . Dobiera mi jakieś unrankedy do teamu banuja np jayce,galio itp ... Wygram linie ashe ale oni przegraje 2 inne ...

Pisza na czacie REPORT , IDIOT , jeden biegnie na koniec mapy a ich tam 5 jest i myśli ze kogoś zabije -.-

Co zrobić by takich ludzi uniknąć ? Grać duo z kolega ? Czy poprostu wyłaczyć czat i skupić się na grze ? 

Opublikowano

Ignore all, graj na midzie/jungli, pisz im co mają robić, pinguj.

Niektórych gier nie da się wygrać bo masz parapety w teamie, deal with it

Opublikowano

Pierwsza zasada - nie flejmuj, bo w niczym to nie pomoże, a jedynie utrudni Wam współprace(sam nie wygrasz).

Team feeduje? Pomóż im.

Pisz co mają robić, czasami ktoś Cię posłucha.

Używaj pingów i stawiaj wardy.

Najlepszym sposobem jest granie duo z zaufaną osobą, wtedy masz 1 ogarniętą osobę w teamie.

Opublikowano

1. Stop flame

2. duo z kolegą jak najbardziej polecany, ale oczywiście rozsądnie, żeby z diamentami nie grać ;)

3. pomagaj DRUŻYNIE!

4. skoro jesteście drużyną to jesteście jednością....

5. staraj się robić tak abyście "chodzili" czt. pracowali jak 2 ręce ;)

Opublikowano

nie flejmuj, pomagaj drużynie (np dzisiaj grałem Vi na jungli i Yasuo na midzie. Źle mu szło więc powiedziałem, że jak ja ultuje to on też. Podjarał się cebulaczek i wygraliśmy gre razem), dobrze grać duo, chodźcie razem a nie osobno. 

Ni mniej czasem są takie marginesy życia, że nie da się wygrać gry. Jedyny pomysł to wyłączyć gre na jakiś czas. Ja odpocząłem sobie 1tydzień od lola i 4rankedy pod rząd wygrane :)

Opublikowano

Czasem pomaga znacznie wyłączenie czatu, dobrze to sprzyja dalszej grze. Staram się nie flame'ić swojego teamu, nie denerwuj się za dużo, bo to przynosi same problemy, roam'uj linie, exp i last hituj (w 20 minut przynajmniej 180 last hitów). 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jak dostaniesz kolego raków do teamu (częste zjawisko w goldzie) to gry nawet sam nie carrniesz. Flejmic sobie flejmuj, jak jest juz toznica 7 fragow w killach druzyn dla enemt lub wiecej to gra jest raczej przegrana, tym bardziej jesli jeden z twoich ma tyle deadow

Wszystko da się wygrać. Ostatnio miałem jaxa na topie i miał 0:7 i Annie na midzie jakos 2:6 i wygraliśmy (grałem jungle

)

Opublikowano

Jak widać nie da sie wygrać nie wiem czy to zależy od mojego MMR czy od czego ale dobiera mi normalnie unrankedy lub brąz 5 ... Próbowałem wszystkiego jungla,top,mid,adc nic ... Najlepsze jest to w tym ze mamy 50 min wygrywamy zabili nas 60s do odrodzenia i przegrana .... Chyba poprostu zaczne grać same normale dla przyjemności niż sie tylko denerwować przy tych rankedach .

Tutaj ss z meczu gdy spadłem do braz 2 

Ps. Ta wiem zajebista farma .

post-865936-0-07458400-1395781596_thumb.png

Opublikowano

Z czymś takim mam na codzień doczynienia jak tu żyć ?

Malphite był oczywiście polaczkiem jak to polakowi zostało dane poszedł afczyć i oczywiście nie mogło zabraknąć ''reportów'' od niego dla całego teamu <3

Sion kolejny jungler który nie gankował aż przeciwna drużyna samodzielnie pisała do niego o reporcie ze nie pomaga i nie robi ganków ..

Aha bym zapomniał oczywiście nikt nie poszedł na supporta bo poco można iść we 2 na topa ..

TAK MAM CODZIENNIE ! Mam ochotę przejść na inny serwer ;P

post-865936-0-35111500-1395791789_thumb.png

Opublikowano

Jedno jest pewne. Sam meczu nie wygrasz, tzn. nie wiem jak jest w brązie, ale ja na silverze nie potrafię ich wycarrować. Ostatnio Vladimirem 10/3 - lose... jednak Vayne, która wyjebała 2 penty i ogólnie składała wszystkich na 2 hity boli ;)

Zignoruj wszystkich i miej ich w dupie... po co się denerwować i rozpraszać.

Ostatnio przegrałem 12 gier pod rząd i z silver 1 spadłem do silver 5 (aktualnie silv 4 i niedługo seria), więc nie masz najgorzej.

#. O kurwa Fizz - pierwszy item Void Staff, kiedy miał 0 ap... gratuluję.

Opublikowano

Stary rób co do Ciebie należy. Zawsze trafią się takie dzieciaczki, najważniejsze jest pozytywne nastawienie, nawet w ujowej sytuacji. Co Ci to da, że się wściekniesz, podniesiesz sobie ciśnienie, uderzysz w coś pięścią, być może wyżyjesz się na najbliższych i spierdzielisz sobie humor? Miej gdzieś czy wygrasz czy nie, graj dla zabawy, przecież po to są gry, a my czasem o tym zapominamy. Wiem, że fajnie jest wygrać gdzieś dojść. Ale jak chcesz wygrać, zawsze staraj się chociażby uspokoić takich "zaangażowanych" flamerów, porozmawiać z nimi, spokojnie poprosić o dobrą grę. Jeżeli będą Cię obrażać, napisz raz "okay" i się znudzą obrażaniem Ciebie. Raz się przegrywa, a raz wygrywa. Grunt abyś Ty pokazał klasę i pozytywną energię.  B)

rmklpmotoxqn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...