Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto grać na plu?

gromak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak grasz samemu, to odradzam :), z jakaś ekipą, albo dojść do jakiejś gildii co Ci pomogą, bo na stracie jest ciężko ;)

Ja bym Ci radził zagrać już na jakimś hardzie, bo na PL jest ciężko samemu. 

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Opłaca się grać, jednak będziesz musiał się namęczyć aby zdobyć 35lv, boja i dobrego FMS. Potem pójdzie łatwo

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Jeśli masz motywacje i naprawdę chcesz grać zdobyć jakieś poziom. To warto dla samego siebie. Choćby dlatego że postawisz sobie jakiś cel gin będziesz powoli realizował:).

Tak warto grać.

Opublikowano

Szczerze to jak masz czas i chęci to tak, jednak mi się wydaję, że można znaleść fajny server (no is) i popykać ;P

Opublikowano

Opłaca, a jak już znudzi się gra, to wio na Allegro.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Pewnie że warto grać,na początku troszkę trudno ,ale gdybyś zaczynał w trakcie jakiegoś eventu "niedługo będzie wielkanocny ..drop jajek itd"to nie będzie tak źle. :D

Zapraszam na Negros  :)

Opublikowano

Czy warto? Jeżeli masz gildię lub znajomych, z którymi byś grał, to owszem. Jeżeli nie, to jak na moje nie opłaca się. Chyba, że masz satysfakcje z grania samemu i zdobywaniu lvl, lepszego eq, itd., to tak. Sama ostatnio miałam ochotę wrócić na PLa, aczkolwiek, jak sobie pomyślałam ile czasu pochłonęłoby zdobywanie eq, wbicie 80+ lvl (mam szamankę 74 bez eq), to odechciewa mi się, bo robić dropka nawet na 35 lvl, niee... Pół roku temu jak stworzyłam postać od 0, expiłam nią 8-9h 19 lub 21 lvl? Oczywiście robiąc wszystkie misje, więc jak dla mnie strata czasu o.O

Jak już to polecam serwer Samos, z sentymentu do Monastyr`u :p

Opublikowano

Jak grasz sam to nie wydaję mi się, żeby mogło to być dla Ciebie opłacalne ;)

graphic.png

Opublikowano

Jeżeli grasz z ludzmi to tak ,warto . Jezeli zaczynasz sam to nie polecam , znudzi ci sie, trudnoo.. po prostu nudaa cie zje :P

715a95fd31834.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...