Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który czołg wybrać

adikasYou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie pytaj się o 6 tiery, tylko o wyższe tiery (mianowicie 8-kę i 10-tkę- esl / drużynowki i clan warsy) Dla mnie Maus jest lepszy od E100- 3k HP, bardziej pancerny kosztem działa, lecz nie jest ono bardzo tragiczne. Jednak w drodze do E100 jest genialny Tiger I (DPM'em niszczy system + ma przyzwoity Side Scrap) oraz King Tiger, który wg mnie jest na 3 miejscu w top 8tier (1- Pershing, 2-T32, 3-King Tiger) W lini do Maus'a mamy tragiczną 8-kę :c   Nawet się nie będę wypowiadał...

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

Nie pytaj się o 6 tiery, tylko o wyższe tiery (mianowicie 8-kę i 10-tkę- esl / drużynowki i clan warsy) Dla mnie Maus jest lepszy od E100- 3k HP, bardziej pancerny kosztem działa, lecz nie jest ono bardzo tragiczne. Jednak w drodze do E100 jest genialny Tiger I (DPM'em niszczy system + ma przyzwoity Side Scrap) oraz King Tiger, który wg mnie jest na 3 miejscu w top 8tier (1- Pershing, 2-T32, 3-King Tiger) W lini do Maus'a mamy tragiczną 8-kę :c   Nawet się nie będę wypowiadał...

Czyli obie linię mają jakiś słodycz , jednak nadal nie moge się zdecydować .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czyli obie linię mają jakiś słodzycz , jednak nadal nie moge się zdecydować .

Jednak poleciłbym Ci linie do E100, łatwiejsza do ogarnięcia + nie potniesz sobie żył grając ósemką xD

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

Robiłem VK 36.01H i wspominam dobrze. Teraz robię VK 30.02M i chyba będę ją wspominał nie najlepiej. Ale to może wynikać z tego, że nie za dobrze się czuje w medach. Robię ją tylko po to, żeby kupić Panterę (kolejny legendarny czołg) i chyba na tym tę linię skończę .....

Pozdrówki

Seba

Opublikowano

Robiłem VK 36.01H i wspominam dobrze. Teraz robię VK 30.02M i chyba będę ją wspominał nie najlepiej. Ale to może wynikać z tego, że nie za dobrze się czuje w medach. Robię ją tylko po to, żeby kupić Panterę (kolejny legendarny czołg) i chyba na tym tę linię skończę .....

Pozdrówki

Seba

To ja Ci radzę nie kończ bo czołg E 50M jest jednym z najprzyjemniejszych czołgów jakimi przyszło mi grać.

Działo, taranowanie, pancerz.. czego chcieć więcej? Jedynie jego wielkość i camo są niezbyt dobre ale nie można mieć wszystkiego.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

To ja Ci radzę nie kończ bo czołg E 50M jest jednym z najprzyjemniejszych czołgów jakimi przyszło mi grać.

Działo, taranowanie, pancerz.. czego chcieć więcej? Jedynie jego wielkość i camo są niezbyt dobre ale nie można mieć wszystkiego.

Właściwie dopiero teraz przyszło mi na myśl że mogę sobie na serwerze testowym porównać te 2 czołgi E50 M i E 100 . Którym będzie się przyjemniej mi grać :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Właściwie dopiero teraz przyszło mi na myśl że mogę sobie na serwerze testowym porównać te 2 czołgi E50 M i E 100 . Którym będzie się przyjemniej mi grać :)

Całkiem inne czołgi. Polecam Ci E50 M, można mieć z niego więcej funu.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...