Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem się was zapytać czy wam też w przeciągu ostatnich dni tak okropnie się zwiększył ping? Normalnie miałem 40-60 a teraz mam od 60 do nawet 2000. W cs czy innych grach mam dobry ping w pobliżu 39. Jeśli nie macie, to poradzicie mi jak się pozbyć tych lagów. ( Był okres w którym miałe mnawet 11 pingu w  lolu)

Opublikowano

Ja  też mam taki problem a nigdy nie miałem. Radiówkę mam, ale od czasu grania w lola (2lata) nigdy tak długo lagów nie miałem. Pogoda ładna a tu 200pingu :/

Opublikowano

Faldhor według mnie to wina twojego internetu... Wystarczy chwila, aby zwolnił twój internet i odrazu ping  w lolu zaczyna skakać... Po 5'ciu mintach powinno się umiarkować

Opublikowano

Faldhor według mnie to wina twojego internetu... Wystarczy chwila, aby zwolnił twój internet i odrazu ping  w lolu zaczyna skakać... Po 5'ciu mintach powinno się umiarkować

Właśnie dziwne, bo nigdy nie mam takich problemów. 30pingu i norma zawsze. I zazwyczaj mam lagi jak inni mają. :v Najwidoczniej rito znowu :D

Opublikowano

Podpinam się do tematu , zawsze miałem 30-40 pingu teraz bardzo często podczas rozgrywki ping skacze do 100-200-300 itd. kończąc czasami na 5000 pingu :). Jest to zapewne wina jakiegoś patcha / serwerów riotu , ponieważ internet mam dobry , nic nie jest uszkodzone , jak coś ściągam albo siedze na necie to internet chodzi dobrze więc ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...