Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Client, nie można wejść

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pliki Derina v2, konfiguruje wszystko eleganco, potem w cliencie zmieniam rooty i wszystko pięknie działa.

Chciałem się przerzucić na tego clienta

http://www.mpcforum.pl/topic/1168461-client-by-likeweed-v10/

Nie dało się zalogować, ciągle było "Zostaniesz połączony"

Więc podmieniłem game z FTP na game z plików terenzo - i zadziałało (ale client derina już nie działał)

Jednak problem w tym, że osoby z zewnątrz mają błąd wywalania przy wyborze postaci do okna logowania.

PS. Proszę o warny dla każdego kto będzie nabijał sobie posty pytaniami o podstawy

- a portmap dobrze skonfigrowany

- a sysinstall..

- a pong w cliencie...

- a gowno w przeręblu

...

wszystkie takie podstawowe rzeczy sprawdziałem i skoro wcześniej na tych samych ustawieniach działał Client Derina to dlaczego nie działa te nowy.

The past has gone

Opublikowano

Mam pliki Derina v2, konfiguruje wszystko eleganco, potem w cliencie zmieniam rooty i wszystko pięknie działa.

Chciałem się przerzucić na tego clienta

http://www.mpcforum.pl/topic/1168461-client-by-likeweed-v10/

Nie dało się zalogować, ciągle było "Zostaniesz połączony"

Więc podmieniłem game z FTP na game z plików terenzo - i zadziałało (ale client derina już nie działał)

Jednak problem w tym, że osoby z zewnątrz mają błąd wywalania przy wyborze postaci do okna logowania.

PS. Proszę o warny dla każdego kto będzie nabijał sobie posty pytaniami o podstawy

- a portmap dobrze skonfigrowany

- a sysinstall..

- a pong w cliencie...

- a gowno w przeręblu

...

wszystkie takie podstawowe rzeczy sprawdziałem i skoro wcześniej na tych samych ustawieniach działał Client Derina to dlaczego nie działa te nowy.

Ale z clienta derina mogli wejść na serwer?

Ja pierdole podkreśle Ci kolorem bo widzę, że nie czytasz tylko nabijasz sobie posty

The past has gone

Specjalista
Opublikowano

Pliki terenza mają game 34k,więc nie obsługują pongu,a ten client LikeWeed-a jest pod pliki v3 jak się nie mylę,gdzie bazowały na game 2k89.

Spróbuj pobrać i wrzucić game 2k89 zmień pong żeby się zgadzał i wtedy spróbuj.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Pliki terenza mają game 34k,więc nie obsługują pongu,a ten client LikeWeed-a jest pod pliki v3 jak się nie mylę,gdzie bazowały na game 2k89.

Spróbuj pobrać i wrzucić game 2k89 zmień pong żeby się zgadzał i wtedy spróbuj.

Tak wiem, że te nowe mają 34k, pobierałem samo game z plików v3 (czyli game 2089) i działa to ale tylko osobie hostującej. Pong jest taki sam, sprawdzałem wszystko o czym mi było wiadomo, ale teraz już jestem zdezorientowany i piszę tu ;/

The past has gone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...