Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Resell - co brać?

marceli17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, zacząłem interesować się resellem.

Skupuję 30nd za 2.7-8kk, biorę e.ini i głośniki. sądzicie, że to dobre wyjście?

No i moje pytanie. Mam już prawie że 6kk, więc myślę nad kupnem 50nd+

Ile dawać KK, oraz co zamawiać?

Gram na Avalonie :)

Z góry dzięki za pomoc ;P

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Kupuj: ancki, pióra anioła, dymki, głośniki, eliksiry inicjalizacji, zwoje sp, przyśpieszacze wróżek, karmy dla peta (te zwiększające poziom), magiczne lampy, medale.

Nie będę pisał po ile masz kupować, bo ceny ciągle się zmieniają i trzeba samemu sprawdzać przed każdym zakupem.

Opublikowano

Kupuj: ancki, pióra anioła, dymki, głośniki, eliksiry inicjalizacji, zwoje sp, przyśpieszacze wróżek, karmy dla peta (te zwiększające poziom), magiczne lampy, medale.

Nie będę pisał po ile masz kupować, bo ceny ciągle się zmieniają i trzeba samemu sprawdzać przed każdym zakupem.

Bzdury, nigdy nie kupuj przyśpieszaczy wróżek, magicznych lamp i dymków. Strasznie wolno schodzą. Nie opłaca Ci się ich kupować. Rób tak dalej, dopóki nie uzbierasz sumy około 20-40kk. Wtedy będziesz mógł się zabawić w skup kart specjalisty. Nie schodzą jakoś szybko z rynku, aczkolwiek można na tym dużo zarobić. Pamiętaj, żebyś kupował tylko karty z 99 jobką. Natomiast plus najlepiej od +10. Nawet nie odpowiadaj na propozycje karty, powiedzmy 55 job +9. Nie zejdzie Ci to. Następnie, aby zwiększyć swoje dochody, kupuj pojazdy, i noskumple, ale nie wszystkie. Aktualnie dużo osób kupuje fibi. W ciągu dnia zeszło mi ich aż 8. Kiedy będziesz miał wszystkie itemy na nos-bazarze, możesz w między czasie kupować piórka, ancki, zwoje. Z własnego doświadczenia, muszę przyznać, że sporo dorobiłam się na ziarnach mocy. Czasami dochodziło do tego, że stack kosztował 10k, a za pare godziny nawet do 80-100k. Jeśli chcesz dużo i skutecznie zarobić, musisz niestety cały czas siedzieć na rynku + nos-bazarze i szukać okazji :)

1389652693-U623174.png

Opublikowano

Bzdury, nigdy nie kupuj przyśpieszaczy wróżek, magicznych lamp i dymków. Strasznie wolno schodzą. Nie opłaca Ci się ich kupować. Rób tak dalej, dopóki nie uzbierasz sumy około 20-40kk. Wtedy będziesz mógł się zabawić w skup kart specjalisty. Nie schodzą jakoś szybko z rynku, aczkolwiek można na tym dużo zarobić. Pamiętaj, żebyś kupował tylko karty z 99 jobką. Natomiast plus najlepiej od +10. Nawet nie odpowiadaj na propozycje karty, powiedzmy 55 job +9. Nie zejdzie Ci to. Następnie, aby zwiększyć swoje dochody, kupuj pojazdy, i noskumple, ale nie wszystkie. Aktualnie dużo osób kupuje fibi. W ciągu dnia zeszło mi ich aż 8. Kiedy będziesz miał wszystkie itemy na nos-bazarze, możesz w między czasie kupować piórka, ancki, zwoje. Z własnego doświadczenia, muszę przyznać, że sporo dorobiłam się na ziarnach mocy. Czasami dochodziło do tego, że stack kosztował 10k, a za pare godziny nawet do 80-100k. Jeśli chcesz dużo i skutecznie zarobić, musisz niestety cały czas siedzieć na rynku + nos-bazarze i szukać okazji :)

Swojego czasu też skupowałem i nie miałem problemów z przyśpieszaczami, lampami czy dymkami ;).

Poza tym- jeśli zdarzy się gorszy dzień- może schodzić dłużej nawet ancek czy zwój sp niż taka lampa. Oczywiście trzeba brać pod uwagę, że resell to ciężka praca i czasem trzeba poczekać aby coś zarobić.

Opublikowano

Ale żeby resselować już grubsze rzeczy typu karty sp itd , to  trzeba medaliki kupować, opłaca się taka inwestycja ? Zwraca sie ?

Opublikowano

Swojego czasu też skupowałem i nie miałem problemów z przyśpieszaczami, lampami czy dymkami ;).

Poza tym- jeśli zdarzy się gorszy dzień- może schodzić dłużej nawet ancek czy zwój sp niż taka lampa. Oczywiście trzeba brać pod uwagę, że resell to ciężka praca i czasem trzeba poczekać aby coś zarobić.

Szczęście, szczęściem. Natomiast tutaj chodzi o to, aby podać skuteczne, praktyczne i sprawdzone sposoby resellu. Skruchę trzeba przyjąć drogi "moderatorze". Nie będę komentowała wkładu pracy, jaki włożyłeś w te posty i nadmiaru spamu na Twoim koncie. Nie jest to miejsce, ani czas na takie "dyskusje". Żeby nie było offtopu, chciałabym również dodać, że po uzbieraniu sporej, naprawdę pokaźnej sumy (nie mówię tutaj o 50-100kk, tylko 500-800kk, czy nawet więcej) najlepiej zarabia się na ekwipunku. Natomiast, jeśli oczekujesz dobrego zysku, musisz na to poświęcić bardzo dużo czasu. Chodzi głównie o to, aby kupować po okazyjnej cenie ekwipunek u7, tylko i wyłącznie. Poziom ulepszenia niekoniecznie jest ważny, ponieważ ludziom zależy na tym, aby mieć dobre osłonki w eq. Co Ci z eq u7 +8, skoro jest niczym przy podobnym z dobrą osłonką. Ponadto, myślę że jest to oczywiste, kupuj tylko czyste eq. Tzn. bez osłonek. Nie zejdzie Ci to szybko. Handlując eq, wybieraj tylko te, które najlepiej się sprzedają. Mam na myśli, wszelkie oblechy, legendarne różdżki, lekkie, bronie na 90+. Jeśli masz szczęście możesz również sam produkować eq. Natomiast nie ma szans, że Ci wyjdzie i czasami możesz przepłacić. Myślę, że to wszystko jeśli chodzi o skuteczne sposoby resellu. Po resztę zapraszam na priv, jeśli będzie taka potrzeba, żeby nie nabijać sobie postów, tak jak "niektórzy" to wciąż robią  :)

1389652693-U623174.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...