Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] jarvan

eeneek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam w planach kupić J4 i mam pytanie czy nadaje się on na dzisiejszą metę na jungle?

Nagradzam lajkami

Opublikowano

Sama się zastanawiam nad zakupieniem go do jungli, jest tier 1, lecz ktoś pisał mi na pewniej grupie Lola na fb że wolno jungle sie nim robi.

Opublikowano

Jest ok, pod lizarda i brutalizer w early robi świetny damage przy nie najgorszym tanky.

Polecam go jak najbardziej, użyteczny w każdej fazie gry

Opublikowano

Ja go polecam do jungli. Jak wymusisz zuzycie dasha/flasha to masz raczej zawsze killa uzywajac ulta ci nie zwieja. A ostatnio wzialem go po full dmg/crit i niszczyl. Na topie oczywiscie, pod satticka hydre phantoma infinity i ga. Adc padal na 2 hity :p pasywa super laczy sie ze stattickiem

Opublikowano

Jest bardzo dobry. Średni do ogarnięcia bo musisz wiedzieć kiedy wbić ultem, kiedy go wyłączyć itp. Ale ogólnie jest fajnym junglerem :)

Opublikowano

Jeden z moich mainow do jungli. Jest świetny w praktycznie w każdej fazie gry. Można nim iść pod full tanka albo z lekkim DMG. I tak będzie bardzo użyteczny. Ulti świetnie się łączy z takim Amumu, Wukiem czy Katariną. Można go budować w sumie jak Lee Sina (Tylko bez Sighstone'a). Polecam Ci go bardzo : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...