Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1 Mln GP !

Banan1991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wiec tak miałem jakieś konto wszedłem do gry wpisałem nick i ta skrzynka z gp była otworzyłem a tu 1 mln gp !  ; P i pytanie do was, co można z taka kasa na 1 lv zrobić? Bo juz mi paru typów spamilo żebym mu coś tam kopił ;cc czy się opłaca ten 1 mln wydać na te szkatułki za 4 k gp ; P ? 

Jeżeli ktoś coś chce to pisać tutaj w temacie ;) bo i tak mam zamiar te konto wykorzystać do czitow ; P

post-1091979-0-52430900-1395585436_thumb.png

Opublikowano

Siemka wiec tak miałem jakieś konto wszedłem do gry wpisałem nick i ta skrzynka z gp była otworzyłem a tu 1 mln gp !  ; P i pytanie do was, co można z taka kasa na 1 lv zrobić? Bo juz mi paru typów spamilo żebym mu coś tam kopił ;cc czy się opłaca ten 1 mln wydać na te szkatułki za 4 k gp ; P ? 

Jeżeli ktoś coś chce to pisać tutaj w temacie ;) bo i tak mam zamiar te konto wykorzystać do czitow ; P

Od SSG1 będziesz mógł giftować, wbij sobie ten lvl spokojne, bez hacków, i sobie itemki przerzucisz na swoje główne konto ;)

Myst-G to strata kasy.

Opublikowano

Od SSG1 będziesz mógł giftować, wbij sobie ten lvl spokojne, bez hacków, i sobie itemki przerzucisz na swoje główne konto ;)

Myst-G to strata kasy.

Tak ale nie mam już głównego konta :D to jest główne narazie a i ja prawie już w Combata nie gram tylko bardziej w Warrock'a wiec jak ktoś coś by chciał to proszę pisać :)

PS nie ma fajnych broni za gp na 1 lv ;c

Opublikowano

Tak ale nie mam już głównego konta :D to jest główne narazie a i ja prawie już w Combata nie gram tylko bardziej w Warrock'a wiec jak ktoś coś by chciał to proszę pisać :)

PS nie ma fajnych broni za gp na 1 lv ;c

To graj sobie na tym, kasy Ci tu nie braknie, a 1 mln to jest naprawdę dużo.

Opublikowano

Po co mu robić konto do hacków?

Autor napisał, że chce się pobawić hackami ;)

Opublikowano

Autor napisał, że chce się pobawić hackami ;)

A lepiej nie cheatować na koncie z tyloma GP,

Giftać możesz od tej rangi icon_ssg01.gif

Jest to równe 15k expa

Gdybyś  mógł to nie pogardzę szarymi kluczami lub specem :)

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Po co mu robić konto do hacków?

Jak juz ma hackowac to juz chyba na innym acc, tam gdzie nie ma tyle gp . Logika ;d

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Wbij se range najpierw, bardzo milo z twojej strony ze chcesz się tym podzielić  ;) . Sam tez bym się podzielił ale mi wylatuje maks 2k GP  <_<.

Ja bym poprosił miny ile sam zdecyduj bo jak to się mówi ,,Darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda''  :D

szAow9y.jpg

My IGN: karmel3

Opublikowano

Wg mnie powinienes dobic 2 daszki i expić na Quarantine. Mam na zbyciu kod na myst g, ktory nabija grade, poexpisz na platinium, jbc pisz na pw :) Kup lawa i miny.

Z broni polecam M4A1, potem P90 i PP-19, oraz L96A1 i TPG-1.

Taki zestaw jest ok ale musisz wbic lvl :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Okej, jak już sępicie, to róbcie to na PW. Autor już chyba dobrze wie, co zrobi z pieniędzmi. Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...