Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dlaczego dostałem bana?

EmigmaCDR3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To było niedawno w Styczniu kiedy zalogowałem się na nieruszone konto Steam od pół roku. Tak więc odpalam swoją ukochaną grę MW3, klikam Play i wyskoczył mi błąd. Więc się zdziwiłem i sprawdziłem w Steam>Ustawienia>Konto. A tam mi piszę "Zablokowano na bezpiecznych serwerach z powodu oszustwa." Więc mam pytanie dlaczego dostałem bana skoro nigdy w żadnej grze nie miałem bana ani pouczeń, a tu mi piszę że mam bana?

Opublikowano

cos musiales miec odpalone co vac nie uznaje fov changer??? config cokolwiek bany czasami sa z dupy i to nie jeden raz o tym slyszalem ale w wiekszosci sytuacji winni sa sami uzytkownicy uzywajacy jakis programow w czasie grania

Opublikowano

To było niedawno w Styczniu kiedy zalogowałem się na nieruszone konto Steam od pół roku. Tak więc odpalam swoją ukochaną grę MW3, klikam Play i wyskoczył mi błąd. Więc się zdziwiłem i sprawdziłem w Steam>Ustawienia>Konto. A tam mi piszę "Zablokowano na bezpiecznych serwerach z powodu oszustwa." Więc mam pytanie dlaczego dostałem bana skoro nigdy w żadnej grze nie miałem bana ani pouczeń, a tu mi piszę że mam bana?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...