Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dota2Lounge - obstawianie.

Lenartowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, z okazji iż mam jakieś tam shitowe itemy z doto, wbiłem na dota2lounge(dot)com i zaciekawiła mnie opcja obstawiania gier. 

Przykładowo daję 2 Commony na drużynę która ma więcej % (nie znam się kompletnie na teamach :D

I jak to teraz działa, pokazuje mi że mogę dostać 0.7 potencjalnej nagrody (common)
Więc o ile dobrze rozumiem, gdy mój team wygra, dostanę swoje 2 itemy, i jest 70% szans że dostanę jeden inny item? (przyjąłem że 1=100%)
czy jak to jest?

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Legenda
Opublikowano

Dokładnie tak jest jak piszesz. Jak wygrasz zwraca Ci się ten item i zazwyczaj jak już masz np 0.5 dostaniesz kolejny.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

mhm, no to spoko, te porównania są przeważnie trafne? czy raczej ot tak sobie zrobione? 

@edit.
Dobra, z tego co się przyjrzałem, widać że z reguły wygrywa ten team który ma sporą przewagę w głosowaniu czy czym tam :)

Chcesz to temat zamknij, nie to zostaw dla potomnych ;)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Legenda
Opublikowano

Jeżeli chcesz mieć trochę lepsze porównanie kto może wygrać podam na dole link do strony z aktualnościami/streamami/turniejami itd. Tam również masz pokazane szansę w % oraz możesz zobaczyć passe danej drużyny.

http://www.joindota.com/en/start

Opublikowano

hmmm... wiesz może dlaczemu nie mogę obstawiać niektórych itemów? 
niezależnie czy jest w nich jakiś gem (czy co tam się pakuje w itemy :D), czy to jest common, uncommon, rare czy co... 
itemy są dopuszczone do wymiany i sprzedaży, jednak bot ich nie przyjmuje... 

1394725204-U719057.png

Legenda
Opublikowano

Niektórych itemów boty nie przyjmują: eventowe, posiadające sloty na gem, mające gem, z otoczką np diretide 2012 oraz takie, które boty same nie przyjmują (bolące to jest ;/). Wszystkie itemy, które nie przyjmie bot masz napisane na czacie wymiany (lewy dolny róg).

Opublikowano

tak, tak widzę że on ich nie chce itp. dla tego dziwi mnie to, że są normalne działające ale nie, bo nie. 

dobra, dzięki za wytłumaczenie. 

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...