Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skórka na blitza za darmo wbijac

Pro Plajer PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo chce ktos kod na skurke na blitzcranka z riot games kiedys dostalem go od disa pdoobno mozna uzyc na 2 serwerach jednoczesnie a uzylem tylko na east wienc jak ktos chce tą skurke z westa to prosze napisac do mnie jakis ladny wierszyk na PW i dam koda jak wybiore najladniejszy wierszyk to nie fake ludzie oto skrinszot ktory dostalem kiedys od norberta 

H857yD2.png

edit dobra koniec konkursu, wygrywa selex bo mnie ładnie poprosil

[1:33] SeleX1337: daj kod
na blizcranka
xD
[1:34] Nidzgor: wierszyk
musisz napisac
xD
[1:34] SeleX1337: jak to fake jest
to po co mam pisac xD
[1:34] Nidzgor: nie
to nie fake
nie uzylem na euw
[1:34] SeleX1337: To podrzuć xD gram na euw
[1:34] Nidzgor: dobra ale wrzuc skinszota
do tematu ok?
[1:35] SeleX1337: ok

zaraz mu dam i wrzuci skrinszot do tego tematu

Nidzgor_eune_134_1_nozg.png

Opublikowano

czlowieku widzisz na tym screenie ze dis napisal skorka a ty  i tak popelniles blad piszac skurka .... Mam podstawy juz ze to fake bo kazdy moze sobie cos takiego zrobic ....

Opublikowano

czlowieku widzisz na tym screenie ze dis napisal skorka a ty  i tak popelniles blad piszac skurka .... Mam podstawy juz ze to fake bo kazdy moze sobie cos takiego zrobic ....

Człowieku to jest forumowy trollek, więc spokój :P

Opublikowano

Człowieku to jest forumowy trollek, więc spokój :P

ale skurka jest prawdziwa i chce ją rozdac lol ogarnij kolo jak nie chcesz brac udzialu w moim konkursie to nara!!!

Opublikowano

Czemu dajesz komus kto wogole sie nie wysilil robisz temat dosc ze popelniasz bledy ortograficzne jak dziecko z podstawowki nawet gorzej moj brat 8lat lepiej pisze ...

Po co takim zjeba rodzice kupuja komputer szkoda mi cie

Elo nara

x

Opublikowano

Czemu dajesz komus kto wogole sie nie wysilil robisz temat dosc ze popelniasz bledy ortograficzne jak dziecko z podstawowki nawet gorzej moj brat 8lat lepiej pisze ...

Po co takim zjeba rodzice kupuja komputer szkoda mi cie

Elo nara

kolo wole dac to selexowi niz tobie za taki wierszyk, paczcie ludziska:

AVqhgj0.png

Opublikowano

Hehhe no wierszyk byl wrecz beznadziejny ale warto sprobowac ^^

Nie chodzi o sama skorke tylko o samego ciebie ktory zachowuje sie jak beznadziejny gimbazialista ^^

x

Opublikowano

Hehhe no wierszyk byl wrecz beznadziejny ale warto sprobowac ^^

Nie chodzi o sama skorke tylko o samego ciebie ktory zachowuje sie jak beznadziejny gimbazialista ^^

kolo nie dostales skurki i sie fkurzasz spoko zrobie inne konkursy bendziesz mial drugo szanse wyluzuj tym razem wygrali lepsi

Opublikowano

Temat do spamu widze, jeżeli już wygrał to po co open ten temat jest? Po resztą jak chcialam zrobić kiedyś konkurs na szybko to dostałam warna za brak pozwolenia od GM.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...