Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Administrator forum.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam !

Zapraszam do przeczytania krótkiej lektury w której chcę zareklamować swoją osobę.

1.Masz wystarczającą wiedzę o Metin2, zasadach gry, forum oraz strukturze teamu?

- Tak myślę iż moja wiedza na temat gry Metin2 jest wielka, od około 6 lat odwiedzałem serwery prywatne jak i globalne. Zasady gry nie są mi obce, zawsze starałem się przestrzegać regulaminów na serwerze. Znam się na tej grze bardzo dobrze miałem kilka kont na Metin2 PL z poziomami 75+ aktualnie posiadam takie dwa. Nie raz byłem topowym graczem na serwerach prywatnych więc wiem o co chodzi. Jeśli chodzi o obsługę forum ta też nie jest mi obca znam bardzo dobrze silniki MyBB oraz IP.Borad.

2.Potrafisz zachować dystans emocjonalny, jesteś systematyczny, sumienny i cierpliwy?

Myślę że tak. Potrafię rozróżnić grę od życia realnego. W pewnych sprawach po prostu trzeba zachować dystans do rzeczy i nie śpieszyć się nad jej wykonaniem, ponieważ coś może pójść nie tak jak byśmy tego chcieli.

Zawsze staram się być mocny i rzadko można wytrącić mnie z równowagi, jeśli chodzi o sumienność wykonywanej pracy tu też mogę pochwalić się tym iż zawsze staram się wszystko

doprowadzić w porządku do samego końca.

3.Posiadasz sporą ilość wolnego czasu (przynajmniej 3h dziennie)?

- Z czasem nie ma u mnie żadnego problemu, nie mam problemów z nauką więc szczerze do usług jestem kiedy tylko potrzeba może to być 5 rano albo 1 w nocy. Oczywiście wiadomo że każdy z nas jest człowiekiem

mamy swoje rodziny więc są jakieś granice, zawsze trzeba też coś pomóc w domu, ale musi być też czas na rozrywkę np. kino. Jeśli chodzi o mój czas to w tygodniu

mogę spędzić w grze właśnie ok. 3/4 godzin, zwykle wracam o 17 ze szkoły a w weekendy to szczerze komputer mam włączony od 5 rano do 2 w nocy więc zawsze w tych godzinach jestem do usług.

4.Uważasz się za osobę, której można powierzyć odpowiedzialne zadania i obdarzyć zaufaniem?

- Tak zawsze staram się wykonać zadania z odpowiedzialnością, aby nic nie zostało uszkodzone i aby nikt nie ucierpiał. Obdarzyć zaufaniem można mnie z tego powodu iż zawsze mówię prawdę

jakiś przykład z tego że można obdarzyć mnie zaufaniem to na przykład gra w Metina z kolegi z gildii (wirtualnymi) nie znam ich w świecie realnym, wymiana itemkami zawsze wszytsko

zwracałem nigdy nic nikomu nie wziąłem/ukradłem. Szczerze sądzę iż wspólne zaufanie powinno być najważniejsze w każdym dobrym teamie.

5.Potrafisz współpracować z ludźmi?

Myślę, że tak nie mam żadnych problemów z dogadaniem się z ludźmi z teamu/ graczami.

Współpraca także jest ważna między teamem, ponieważ gdy jest współpraca i wspólne zaufanie to są "owoce" - (czyt. gracze)

6.Doświadczenie z grą

- Wszystko zaczęło się 6 lat temu gdy dostałem clienta Metina i założyłem swoje pierwsze konto grałem wtedy na Monastyrze, udało mi się wbić 19lv po czym wydawało mi się że jest

to dla mnie za trudne i nie dam rady. Następnie wróciłem na PLa na s4 udało mi się wtedy wbić 57lv po czym zostałem okradziony przez "kolegów" z klasy - takie zaufanie ...

Potem przeniosłem się na serwery prywatne nie pamiętam ile ich było i jaka kolejność bo tego było wiele, moim pierwszym prywatnym serwerem był prawdopodobnie LocMT2 (chyba tak się nazywał)

wbiłem tam jeden z większych poziomów po czym zakończyłem karierę. Jeśli chodzi o Polskie prywatne serwery to mogę się pochwalić 248lv na imetin, 220lv na DragonMT2, dwie postacie 250lv na PandoraMT2,

Kilka postaci 250lv na XenoxMT2 oraz Virtual. Jeśli chodzi o hard serwery to 87lv na Balmora, 91lv Tiveria oraz 78lv Ravia. Aktualnie na Metin2 PL na Wetar posiadam Ninje 75lv oraz Woja 77lv. W tym miejscu muszę dodać najważniejsze czyli to że byłem już GM'em na dedykach były to m.in : AriusMT2 oraz Ethana.eu , miałem także kilka swoich serwerów hamachi.

7.Kilka słów o sobie.

- Lubie o sobie pisać więc trochę więcej napiszę : Nazywam się Marcin, mam 17 lat mieszkam w Zawoi - największa wieś w Polsce. Chodzę do Liceum Sportowego w którym idzie mi bardzo dobrze.

Uczę się dobrze, to znaczy nie uczę się a umiem. Kocham góry i wszystko co z nimi związane wspinaczki, ale także zjazdy na rowerze z gór (tzw. downhill) należę nawet do klubu

w którym trenuję tę dyscyplinę sportową, jeżdżę także po zawodach tu i tam. Moje sukcesy to m.in : 6 miejsce w PP na Górze Żar, 6 miejsce w PP na Wierchomli, 3 miejsce w JoyRide w Zakopanem, 5 miejsce w klasyfikacji generalnej do lat 21 w 2013 roku. Kocham spędzać czas na rowerze na mojej trasie którą cały czas staram się ulepszać. Lubie słuchać rapu oraz hip-hopu. Nie ukrywam że lubię także czytać książki szczególnie przyrodnicze, geograficzne ale także historyczne .

8.Dlaczego ty?

- Myślę, że mój wiek jest odpowiedni ale to i tak tylko liczba liczy się to co jest w głowie.

- Duże doświadczenie w grze.

- Duże doświadczenie w prowadzeniu forów.

- Trudno wytrącić mnie z równowagi

- Jestem sumienny i cierpliwy.

- Duża ilość wolnego czasu.

- Nie popełniam błędów w pisowni.

- Staram się nie pisać wulgaryzmów.

- Posiadam wszystko co potrzebne w kontakcie między teamem czyli : mikrofon, skype oraz ts3.

- Jestem pracowitą i systematyczną osobą.

- Zawsze staram wszystko doprowadzić do końca nawet gdy mi nie wychodzi.

- W przyszłości mogę się przydać jeszcze bardziej, ponieważ aktualnie uczę się pisać questy.

Pozdrawiam.

u6pv.jpg

Opublikowano

W temacie piszesz administrator forum, a w poście piszesz swoją przygodę z mt2 itp...co oferujesz jako administrator?

Opublikowano

Tak jak w opisie tematu :)

- Duża znajomość IP.B

- Dużo wolnego czasu

- Duże doświadczenie

- Pomoc w komunikacji z graczami poprzez forum oraz TeamSpeak3

- Pracowitość i systematyczność.

- Duże doświadczenie w grze itd.

u6pv.jpg

Opublikowano

Ogólnie zmiany stylów dodawanie ich, czcionka, dodawanie nowych rang, działów, zakladek, naprawa polskich znaków, dodawać ikony, reklamy, wgrywać shoutbox, grupy itd.

u6pv.jpg

Opublikowano

Ogólnie zmiany stylów dodawanie ich, czcionka, dodawanie nowych rang, działów, zakladek, naprawa polskich znaków, dodawać ikony, reklamy, wgrywać shoutbox, grupy itd.

to chyba każdy potrafi, chyba że kody ''ręcznie'' potrafisz edytować hmm ?  -.-

Dekoder lataj dalej za harnasiem jak murzyn, pokazujesz poziom.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...