Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wyjść z platyny ?

Sielank

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż w S3 miałem P1 dało mnie do G2 i od razu wbiłem platynę jednak z miesiąć temu wbiłem P3 i dalej w niej siedzę dodam także mam słabe mmr .

Wygląda to tak,że wiem jak wykierować grę bo gram najczęściej mida i kieruje mnóstwo gier.Wbiłem promo do P2 z 8-9 razy i każde przegrałem co dziwnego przy każdej grze gdzie było moje MMR albo był AFK albo gracz który grał strasznie słabo na poziomie bronzu . Pushował sam do końca stał w środku team fighta itp. itd. i się zastanawiam jakim cudem oni są w platynie 2 skoro na moje oko mój kumpel z silvera gra o niebo lepiej . Robili każde błędy podstawowe jak w silverze i padali .. Do tego jak patrzyłem na ich historie mecze każdy mieli na minusie (Staty) od 0/20 do 3/15 o ile się nie myle 3/15 to był najlepsze staty jakie widzałęm w ich historiach.Ktoś wie czemu tak jest ? Teraz aktualnie wczoraj wbiłem promo do P2 oczywiście przegrane i zamiast dostawać normalne teamy jak zawsze to było to dotawałem dalej takich samych nobów jak w promo i spadłem do 0 pkt . Aktualnie P3 0pkt . Boję się grać bo spadne do P4,gdzie moi kumple już powbijali Diamony,a gram na równi z nimi,a nawet lepiej . Wiem jak to wszsystko działa jak kierować co zrobić i to robie gram postaciami,którymi kontroluje mida dobrze farmiąc którymi mogę zgangować i zabić enemy no ale coż i tak przegrywam ze statymi 12/3.A i jeszcze jedno gdy już mam super op team i wszystko ładnie wygrywamy to zaczyna się THROW.Moja drużyna jest tak pewna siebie że zaczyna padać,a ja im pisze chodzcie na mida bo zaczyna się throw oni dalej robią to robili,a gdy już jest powiedzmy z 20:20 to zaczynają pisać żebyśmy zebrali się w grupę na mida i skonczyli grę jednak wtedy już jest zapóźno i enemy team okazuje się że mają lepsze combo i tkz. Late Game i przegrywamy . Co mogę w takiej sytuacji zrobić ? I co mam zrobić żeby wyjść z platyny ? Może jest coś czego nei wiem bardzo proszę o każdą pomoc .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...