Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosba o rp

.PanGlod.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc

Napisalem do supportu o rp (dokladnie 15rp)

Poprosilem i zalaczylem krotki 7/8 linijek wierszyk

Ile czasu zajmie in odpisanie?

I jaka mam pewnosc na RP?

x

Opublikowano

Ja wczoraj pisałem, dostałem odp po 3h, oczywiscie nie dali mi 16rp :)

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Up@

Ale bez sensu co im szkodzi dac taka mala ilosc rp -.-

Potrzebuje dokladnie 13rp do kupna elise bo jest na przecenie -,-

nie daja juz rpków ... ja prosiłem 7 razy i nie dostalem ...

Opublikowano

Z 2 Tygodnie...

Pomogłem...?

Jeśli Tak Daj Like... ;)

Pozdrawiam... :D

Opublikowano

Najpierw sie piszę czy mogę Ci doładować, bo potrzebujesz do skina czy do czegoś, pozniej Ci przysyłają wiadomość co masz wykonać a nie im narzuciłeś wiersz od górnie aby dostać RP, ja dostałam po dniu od wykonania rysunku.

Opublikowano

Aktualnie nie dodają rp, ponieważ próbowałem wiele razy, mój brat też , zawsze ta sama formułka o braku możliwości itede.

Opublikowano

Jak napisałeś, że chcesz na przecenę to wątpię, że dostaniesz. Podobno jest tak, że na przeceny nie dają RP bo przecena jest po to, żeby kupić taniej a nie za 975.

Opublikowano

E tam,gadanie.Ja pisałem do polskiego supportu o 25 rp ,bo chciałem kupić skórkę do lee sina,która była na przecenie i tak napisałem,kazali mi narysować piesusa,narysowałem jakąś zieloną elipsę w paincie i miałem rp(wszystko tego samego dnia).

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Jak to nie dają? Do skina na przecenia zabrakło mi 30 rp, napisałem, skopiowałem rysunek z googli i dzień później miałem to, co chciałem. Nawet za ten rzekomy ,,talent do rysowania'' dostałem bonusowe 10 rp. Żaden wysiłek, a dostałem więcej niż chciałem.

Jan miodek przejmuję mpcforum.

Opublikowano

ja poprosiłem o jakieś 30 rp, załączyłem obrazek od razu i po kilku h doładowali mi rp. ale odradzam pisanie, że chcesz kupić skórkę lub postać z przeceny ;o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...