Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję Team !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , tak jak w tytule Poszukuję  Team który , składa się z :

- Grafików !

- Questerów ! 

- "Klientowców" ( nie wiedziałem jak to ująć  )

- Którzy dobrze znają się w navi ! ..... 

- Wszyscy najlepiej jakby posiadali dużą wiedzę , i oczywiście Mobilność , cierpliwość , kulturę osobistą , punktualność . ;))

Więcej Informacji Udzielę na GG : 49551764

Krótko mówiąc praca nie dla noobów !!

Opublikowano

Widać, małe doświadczenie z grą metin, jeżeli nie znasz podstawowych funkcji w teamie.

Twoje teksty, typu "Praca nie dla noobów" są nie na miejscu.

Wnioskuję, że jesteś kolejnym zapaleńcem z brakiem środków, doświadczenia i z postawą "świat da mi wszystko".

P.S.

Jak masz robić z gotowca, to nie rób lepiej tego serwera...

Życzę powodzenia w projekcie i pozdrawiam. 

Opublikowano

To coś, ten cały temat wygląda jakby był napisany w minutę i wrzucony na 'odwal się, a może ktoś napisze'. Z tej racji nie polecam, mało szczegołów i w ciemno nie radzę wchodzić nikomu. ;)

Opublikowano

To coś, ten cały temat wygląda jakby był napisany w minutę i wrzucony na 'odwal się, a może ktoś napisze'. Z tej racji nie polecam, mało szczegołów i w ciemno nie radzę wchodzić nikomu. ;)

Dekoder lataj dalej za harnasiem jak murzyn, pokazujesz poziom.

Opublikowano

Po 1 . " Praca nie dla noobów " taki @up mysli ze gotowe  all pliki dostanie pod ryj + dedyk ....jak zgłaszają mi się 13/14 latki jak ten @UP i myśli że dostanie posadę "GM'a " aby se tylko polatać po mapach + zero roboty ... to niech wypier**** dziecko mnie straszyło że wrzuci to na forum ;)) po 2 . " JAKBY KTOŚ UMIAŁ CZYTAĆ "  WIĘĘCEJ INFORMACJII NA GG mam nadzieję że wiecie przynajmniej co to jest " gg " . 3. jak napiszę szczegóły to śmiejecie się ze to rykox i po bugowane pliki w chu* a to nie prawda więc sam może jestem dzieckiem ale zastanówcie się co piszecie ;)) i jeszcze jedno wiem z czego składa się team ;) nie napisałem CAŁY TEAM tylkoo pisze kogo mi brakuje to takie pozdro dla was ;)) i przepraszam za zdenerwowania ale zawszę coś jak nie dotego się czepiacie to do tamtego ...

A to , że robię gotowce to moja sprawa i zmienię w nim 65 % 

I jeżeli jeszcze macie jakieś obiekcję to zapraszam ;) 

Opublikowano

Po 1 . " Praca nie dla noobów " taki @up mysli ze gotowe  all pliki dostanie pod ryj + dedyk ....jak zgłaszają mi się 13/14 latki jak ten @UP i myśli że dostanie posadę "GM'a " aby se tylko polatać po mapach + zero roboty ... to niech wypier**** dziecko mnie straszyło że wrzuci to na forum ;)) po 2 . " JAKBY KTOŚ UMIAŁ CZYTAĆ "  WIĘĘCEJ INFORMACJII NA GG mam nadzieję że wiecie przynajmniej co to jest " gg " . 3. jak napiszę szczegóły to śmiejecie się ze to rykox i po bugowane pliki w chu* a to nie prawda więc sam może jestem dzieckiem ale zastanówcie się co piszecie ;)) i jeszcze jedno wiem z czego składa się team ;) nie napisałem CAŁY TEAM tylkoo pisze kogo mi brakuje to takie pozdro dla was ;)) i przepraszam za zdenerwowania ale zawszę coś jak nie dotego się czepiacie to do tamtego ...

A to , że robię gotowce to moja sprawa i zmienię w nim 65 % 

I jeżeli jeszcze macie jakieś obiekcję to zapra

Ogolnie to beka jak tam czytam te twoje posty. Wyzywasz od dzieci a sam masz te 14 czy tam 15 lat.  Co do SF Rykox'a to syf jakich mało ;v Naprawisz jedno to zjebie się 10 innych. A po 3 to co ma kurwa grafik do navi? xD Pozdro 600

Nie polecam  ~ Gotowiec rykox'a ;_:

Opublikowano

Ogolnie to beka jak tam czytam te twoje posty. Wyzywasz od dzieci a sam masz te 14 czy tam 15 lat.  Co do SF Rykox'a to syf jakich mało ;v Naprawisz jedno to zjebie się 10 innych. A po 3 to co ma kurwa grafik do navi? xD Pozdro 600

Nie polecam  ~ Gotowiec rykox'a ;_:

Ehh , tak jestem może dzieckiem  ... ale jak na swój wiek jestem poważny a nie że pisze do kogoś w stylu pomogę ci angażuje się 2/3 dni a potem się nie raczy odezwać ;)) < Gotowiec Rykox Będzie cały zmieniony Na mocny medium ;)) nie bd tak dużo pz ... chodziło mi aby nie robić plików sam od nowa ;c . Nie rozumiem dlaczego tak wszystkich ostro traktujecie ... A może mi się uda zrobić fajny projekt i to wypali . 

Opublikowano

Poziom intelektualny autora oferty można śmiało określić na okres gimnazjalny, bynajmniej osoba nie zna się na tym co chce robić i nie ma konkretnego pomysłu na realizację.

Do tego krój czcionki jak w cyrku i kolory z placu zabaw.

"Klientowców" - panie kolego, na drugi raz niech "PAN" napisze 'Client Masterów'.

Nie polecam

78471689615409880651.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...