Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Płynność w GTA V

FraderPaeker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam Xboxa 360 Falocna z GTA 5

Gram sobie wszystko pięknie nic nie wyrzuca, nie zatrzymuje obrazu tylko po prostu jest strasznie mała płynność. Tą niepłynność strasznie widać, czasami to nawet odechciewa się grać.. Czasami mam wrażenie, że zaraz będzie tak zacinać, że grać nie będzie można.

Mam 5,9 GB wolnego dysku, tylko jedną grę, czyściłem elementy podręczne, systemowe itp. kabel HDMI dobry telewizor też, co może być grane? Chciałbym sobie pograć, żeby było bardziej płynne..

Opublikowano

Inne gry też Ci ścina?

Zainstaluj drugą płytę, ale na pendrive (dobrze, żeby miał dużą szybkość odczytu danych). Dzięki temu gra będzie Ci się ładowała ok. 30sek szybciej, a całość będzie chodziła bardziej płynnie i dodatkowo konsola nie będzie Ci "buczała" usmiech.png

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Wrzucasz DVD1 i instalujesz caly content na PD (uruchom normalnie jak gre) Content wazy niecale 8gb. (najlepiej miec 16gb, trzeba miec miejsce na save i na update)

Pozniej odpalasz normalnie gre z DVD2.

Z jakiego roku masz konsole? Masz arcade/premium/elite/slim ?

Opublikowano

Obszar jest sporo do wczytania.

Mysle ze niczego z tem sie nei da juz zrobic.

trzeba poczekac na nowe wersje. taka moja opinia

tW8Oe.png

Opublikowano

Ja uwazam ze ma starego xboxa i zapewne nigdy, badz raz zmienial w nim pasty!

CPU i GPU sie grzeje, no ludzie! To nie jest kombajn jak xbox pierwszy!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Odinstaluj gre i zainstaluj ponownie. Konsola nic do tego nie ma, bo kazda jest identyczna tylko nowsza lepsza bo poprawiona. Instalacja na pendrive nic nie da bo dysk ma szybszy odczyt. Jesli sie scina to wina albo kabla albo telewizora lub moze jak wiatraki dobrze sie nie kreca nie chlodza wystarczajaco konsoli. Jesli ci nie dziala to skontaktuj sie z wydawca czy cos. Albo w ustawieniach konsoli w HDTV zmniejsz rozdzielczosc.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...