Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

StargateZ Colorado

JakePOLAND

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio natrafiłem na ciekawy emulator mianowicie stargateZ .Skusiłem sie na niego ponieważ jest mniej graczy,więcej map i oczywiście rozsądnie rozstawiony loot(nie jak w infestation że na cały supermarket znajdujemy jedną puszke). Ale mam pewien problem bo na Stargatez chce głównie grać na mapie colorado ponieważ wydaje mi sie bardzo fajna do eksploracji i nie jest to mapa na pvp(reszta map w stargate z jest mała i co chwila cie zabijają gracze) ale nie moge  wejść na serwer z tą własnie mapą gdyż wywala mnie gdy pasek ładowania sie zapełni  i komunikat:(Stargatez stopped working) ,gdy próbuje wysłać raport kończy sie niepowodzeniem. miałem taką teorię że może mam nieaktualną wersje stargatez i potrzebuje pobrac mape colorado osobno jeżeli jest taka możliwość podajcie linka.

PROSZE POMÓŻCIE  

Opublikowano

Posiadasz za słaby PC spróbuj ustawić wszystko na low + off wszystko ;).

Ja mam 5gb ram (4,25 dostępne) i out of video memory mam na colorado + na tej nowej co dodali :(

Opublikowano

Posiadasz za słaby PC spróbuj ustawić wszystko na low + off wszystko ;).

Ja mam 5gb ram (4,25 dostępne) i out of video memory mam na colorado + na tej nowej co dodali :(

Bo tu sie nie rozchodzi o to ile masz ramu, ale o kartę graficzną.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli mam być szczery, w infestation lepsze jest właśnie to, że na cały sklep znajdujesz jedną puszkę, ponieważ nie sądzę żebyś na apokalipsie zombie znalazł wypełniony rzeczami sklep ;] (zauważmy czas jaki minął od rozpoczęcia apokalipsy) .

the_miz_signature_by_d4m_d3signz-d3fmxee

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...