Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Layout pod serwer

ajsonnn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, dzisiaj chciałem udostępnić wam całkowicie za darmochę layout pod serwer
wygląda tak..
0360.png

jeśli ktoś będzie chciał go zakodować, udostępnię plik PSD

POZDRAWIAM;)

b6yo.png

Opublikowano

mogę dołączyć plik psd;) chcesz zakodować? ;)

Bez tego ten temat nie ma prawa bytu na forum... Tak przy okazji - skąd masz ten layout? Twoja własna robota? ;)

umarł

Opublikowano

ja pierdole co za jebany złodziej...

Ten layotu nie jest twój jest kolesia z epvp teraz tematu znaleść nie moge ale jak znajde dam edita on go udostepniał ponad 3 miechy temu a ty jebany złodzieju sie podajesz za autora...

sygnaja.png
Opublikowano

własna robota:) teraz jestem w trakcie robienia drugiego, więc pewnie też udostępnię go;)

EDIT:

LAYOUT

http://www77.zippyshare.com/v/22252349/file.html

SKAN

https://www.virustotal.com/pl/url/45516c8e3d1ffb24ce5b5522939dfade3d9b8b635492ad23f22179498fa93c71/analysis/1395564749/

Dojebałeś ^^.

Ostatnio przedstawiałeś to gunwo które jest strasznie słabe, więc nie sądzę żebyś w kilka dni przeskoczył o taki poziom w grafice ;0 

Opublikowano

ja pierdole co za jebany złodziej...

Ten layotu nie jest twój jest kolesia z epvp teraz tematu znaleść nie moge ale jak znajde dam edita on go udostepniał ponad 3 miechy temu a ty jebany złodzieju sie podajesz za autora...

Po pierwsze ancku zajebany znajdź mi temat w którym jest ten sam layout! chcesz to Ci szmaciarzu nagram filmiki jak robie każdy element z tej strony OD 0!

Dojebałeś ^^.

Ostatnio przedstawiałeś to gunwo które jest strasznie słabe, więc nie sądzę żebyś w kilka dni przeskoczył o taki poziom w grafice ;0 

tak przyznam, tamto było słabe gówno, ale był to mój pierwszy layout , nie znam się na fajnych ułożeniach strony,

" Projekt graficzny i realizacja wHITE " Pozdrawiam. ;)

Napisałem w temacie tego gówna prawdopodobnie , że zmieniam nick na projekcie tego pierwszego słabego szablonu też w stopce pisze Ci white.

b6yo.png

Opublikowano

Po pierwsze ancku zajebany znajdź mi temat w którym jest ten sam layout! chcesz to Ci szmaciarzu nagram filmiki jak robie każdy element z tej strony OD 0!

tak przyznam, tamto było słabe gówno, ale był to mój pierwszy layout , nie znam się na fajnych ułożeniach strony,

Napisałem w temacie tego gówna prawdopodobnie , że zmieniam nick na projekcie tego pierwszego słabego szablonu też w stopce pisze Ci white.

Nie musze szukać jebany złodzieju, już to na epvp widziałem mówiłem jak znajde to tu wrzuce a ty sie nie podawaj za autora bo to nie twoja praca pierdolona gnido złodziejska.

sygnaja.png
Opublikowano

haha pluj żółcią dalej, tylko się nie posraj i żeby Ci żyłka nie pękła .. frajerskie hejty. sory nie wchodze na epvp bo nie znam języka niemieckiego, aż dzisiaj założyłem tam konto.

b6yo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...