Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dywizje

pepek238

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam podobnie niedawno wbiłem gold V i uważam że tam ludzie nie mają mózgów flejm troll and afk .. .  Sam też mam losestreak ale gdzieś czytałem że jest jakieś powiadomienie o tym że możesz spaść ale głowy uciąć nie dam xD 

Opublikowano

YYYY chyba nie mozna spasc z golda do silvera, musialbys nie grac jakis czas ranow ale nie wiem jak to teraz jest wiem ze kiedys sie spasc nie dalo

Opublikowano

YYYY chyba nie mozna spasc z golda do silvera, musialbys nie grac jakis czas ranow ale nie wiem jak to teraz jest wiem ze kiedys sie spasc nie dalo

Napisał to kolega, który pyta się i zakłada tematy "jak nauczyć się grać na otwartej kamerze"... 

@top: Oczywiście że można, nie będę tutaj powielać odpowiedzi, bo wyżej @Gamus napisał dlaczego. :)

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Nie graj, albo przegraj kilka meczy z rzędu, dostaniesz powiadomienie, że możesz spaść i spadniesz. Chociaż z tego co wiem to gold V prezentuje niższy poziom od silver 1-2. Pozdrawiam

Co?

Opublikowano

nie pierdol głupot i nie rób spamu, jak w każdym temacie by posty sobie nabić...

@

Podobno jak jesteś bliski spadku to dostajesz "ogłoszenie", że jesteś bliski spadku do niższej dywizji...

graphic.png

Opublikowano

Nic takiego nie przychodzi. nie ma żadnego powiadomienia. Spadasz wtedy gdy Twoje mmr jest na poziomie ligi niżej, proste. Wiem bo sam spadłem dywizje niżej.

peace.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...