Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Skryptów/pluginow na ranking.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam do was kilka próśb:

1.Możecie Mi podać skrypt/plugin na:

- ranking

- logowanie konta premium (jak ktoś ma premke wyświetla mu się "zalogowano z konta premium" a non premium musi się logować ./login hasło

- ogłoszenia (Pasek w górnej części ekranu gdzie wyświetla się info (pasek ender smoka)

2. Szukam hostingu (profesjonalnego) a nie mineserv,craftserve... itd

3.Jak dodać txt na serwer (czyli jak ktoś wchodzi na serwer wyświetla mu się czy chce zainstalować texture packa)

ZA POMOC DZIĘKUJE DAJE "LUBIE TO" + JAK KTO WOLI! (Jeżeli nie znasz odpowiedzi na wszystkie pytania odpowiedz na ich część, najbardziej mi zależy nad skryptami/pluginami)

Opublikowano

1. ScoreBoardStats

2. "- logowanie konta premium (jak ktoś ma premke wyświetla mu się "zalogowano z konta premium" a non premium musi się logować ./login hasło" - Sam potrzebuje :P więc jak ktoś ma to proszę o szybkie napisanie :D

3. BossMessage

Opublikowano

2.. ovh.pl

3.. Po prostu wklejasz do serwer.propertis link do resourucespacka i graczowi samo się wyświetli, jeśli ma taką opcje w opcjach włączoną.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...