Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bronie

CoY12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co kupić do 11k w bfh z broni? Napewno kupie laser usuwający, potrzebuję tylko jakąś broń na daleki dystans z dużymi dmg.

I takie jeszcze pytanie , które chciałbym wiedzieć to czy da się zmienić nacje z National na Royal?

I jeszcze jedno pytanie:D , chce kupić na battlefield play4free 10400 funds sms-em i czy jak kupie na bf p4f te fundsy to będę też je miał do dyspozycji na bf heroes?

Opublikowano

Laser  jest na średni dystans  i jeśli chcesz byc wyzywany od laser noob to nim graj kup lepiej coś z promocji typu Ak47 lub m16 na bliski  albo na daleki ak74   czasem jest w zestawie  z tym Ak na bliski  za 1999 funds  za 11k możesz wszystkie 3 klasy wyposażyć w bronie  jeśli będą fajne promocje Ja gram Natio  i tez polecam  niestety fundsy możesz kupić albo do bfh albo do  battlefield play4free  ale dokładnie nie wiem wiem że jak dali jakiś kod  np na 2k fundus  za free to działał w obydwu grach

logoxbt.png
Opublikowano

Zapomniałem dodać ,że chodzi mi tylko o strzelca. Kupiłem w battlefield p4f fundsy smsem poniewaz tam jest taniej a fundsy beda tam i tu.

Opublikowano

Jak masz konto w bfh i w bfp4f na jednym e-mailu, to masz fundsy na obydwu, ale jak w jednej grze je wykorzystasz to w drugiej grze nie będziesz ich miał.

Opublikowano

Poczekaj sobie na okazje dnia i tam czesto sa zestawy na gunnera za 4k :) wszystkie range 

Poczekaj sobie na okazje dnia i tam czesto sa zestawy na gunnera za 4k :) wszystkie range 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...