Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wywalanie do rooma

Gość Lord Loginus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, otóż niedawno miałem format kompa i pobrałem sobie dziś CA ponownie, lecz po pierwszej grze mam ochotę usunąć.

Otóż gram sobie spokojnie 5 min i nagle wywala mnie do rooma, wyłącza się gra pokazuje się tam room, w którym byłem, lecz nie mogę ani wejść do gry, ani wejść do lobby i z całkiem gry nie mogę zamknąć, muszę ją zamknąć przez Menadżer Zadań.

Pomoże mi ktoś??

Opublikowano

Jakieś 25 min temu zainstalowałem, to nic nie da ;)

Dla pewności zrobiłem reinstall, nie pomógł...

Opublikowano

AntiVirusa mam i miałem wyłączonego i firewalla również ;/

Opublikowano

Mam włączonego cały czas tylko CA, sprawdzałem anty-wirusem czy nie mam czegoś co mi blokuje i nic nie wykrył ;(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Masz wszystkie aktualne sterowniki?

Nie podałeś prędkości swojego internetu, jaki masz?

Też mi sie wydaje ze to wina twojego łącza.

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

Mam aktualne sterowniki, internet ZTE, 150MB w CP, grałem już na tym necie przez formatem kompa.

Opublikowano

Ref@ Co do up@ wykryło mi parę virusów, ale nic nie pomogło. ;(

Opublikowano

Hmmm moze to calkiem banalne, ale popróbuj troche z trybami zgodnosci.np uruchom w trybie zgodnosci z... i tak caly czas, moze pomoze ;)

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

Ciężka sprawa.. w tym przypadku zgaszenie zapory systemowej powinno pomóc.

Jeśli masz sporo czasu mógłbyś ponownie machnąć formata i przeznaczyć jedną partycję tylko i wyłącznie na CA i zobaczyć czy to coś da.

Z tego co pamiętam tak sie działo jak miałeś minimalne (bardzo krótkie) rozlączenie z internetem.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Zaporę mam off, wyłączyłem zaraz po formacie, niestety nie mam czasu na formata ;/ Czy jakieś inne podpowiedzi, czy tylko pozostaje format?

Opublikowano

Nie, inne gry są git, nie ma lagów wszystko cacy, dodam, że gram w WarRock od nexona i tam nie ma tych problemów.

Opublikowano

Mam wszystkie, na pewno nie brakuje mi programów, bo po formacie od razu zainstalowałem wszystko co konieczne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...