Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fiora na topa/jungle

Misa-chan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, tak jak w tytule. Opłaca się grać fiorą na topie, bądź w jungli? Miło by było, gdybyście podali jakieś plusy i minusy. Byłabym  również bardzo wdzięczna za build na obie pozycje :)

1389652693-U623174.png

Opublikowano

Według mnie nie. Dostajesz 1 cc na twarz i śpisz. Champion dobry tylko na brąz, w silverze nawet już wiedzą jak to kontrować

Opublikowano

Postać ma stosunkowy dobry dmg, jednak jeżeli chcesz coś zdziałać musisz się budować pod offtanka, ale wtedy ucierpi na tym twój dmg. Zdecydowanie odradzam postać. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Nie koniecznie.... Dudujesz full build pod ad, którego masz na koniec prawie 500, a gdy widzisz że zaczyna się na Ciebie focus to odpalasz ulta i focus się traci, a ty dobijasz niedobitków... Build mój własny (fiora to mój main i mam własny build)...:

- hydra

- krwiopijec

- bersekery

- widmowy tancerz

- ostatni szept

- anioł stróż / ostrze nieskończoności

na jungle używam tego samego buildu, ale ciężko go zdobyć, bo musisz dużo farmić, albo zabierać fragi podczas ganków...

Do poziomu silvera 3-2 fiora potrafi siać popłoch :) ale na jungle polecam kha zixa :) po prostu lepsze ganki ma :)

­Keelah se'lai

Opublikowano

Oczywiście ze sie oplaca, ult = carry game

Oto build

Hydra

berki

lw

Bc

ten fioletowy miecz z 20 armor penetration

krwiopijca / sytuacyjnie

Opublikowano

Postać zostanie zniszczona przez inne postacie takie jak np. Garen, wystarczy, że odpali tarcze w dobrym momencie i z ulta nie zabierasz nic. Tak jak już zostało napisane, na bronzie zniszczysz ludzi, a w silver potrafią nawet trochę to kontować. Osobiście nigdy nie słyszałem o niej w juglii, ale na topa czemu nie. Hydra obowiązkowa na build na topie, berek, krwiopijec, anioł stróż, a reszta coś pod przebicie i szybkość ataku.

Co?

Opublikowano

Niszczona przez tanków, bez feeda nic nie zrobi, na jungle nie polecam są lepsze picki

Opublikowano

Zdecydowanie Fiora Lepiej Na

Jungle...

Dobre W Na Jungle...

I Nikt Ci Nie Zrobi Shielda...

Pomogłem...?

Jeśli Tak Daj Like... ;)

Pozdrawiam... :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...