Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xerath i jego ulti

blazej2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam problem bo czasami trafiam ultem xeratha, a czasami nie.Czy ulta mam rzucac np. przed wrogiem, czy troszke przed nim tak zeby czesc kolka byla na nim czy jeszcze jakos inaczej.I czy warto kupowac na xeracie rylaila?

Opublikowano

W zależności od zasięgu.

Im dalej, tym dalej wysuwaj kółko.

Opublikowano

Czy mi się wydaje, czy Ty nie masz po prostu pomysłów na tematy? Jezus Maria.

Rzucaj tak, żebyś trafił, jedno ulti przed i jedno za enemy. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jeżeli na początku nie dajesz rady, to złóż maskę, potem możesz przerzucić się na coś mocniejszego. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Bo mi chodzi z tym rylailem zeby zaslowowac i wtedy latwiej trafic.A to kolko takie male ze trudno wycelowac.Czyli bd sie staral rzucac przed wrogami i jeszcze sprawa, czy warto brac np. jasnowidzenie bo jak mi wrog zejdzie z pola widzenia to zawsze moge pierdolnac spella i juz nie ucieknie.Czy raczej lepiej brac barierke/ignite?

Chyba jak zagram kilka gier to ogarne to ulti :)

Opublikowano

Bariera lepsza na xeratha imo. I tak przeciwnik ci nie spierdoli na low bo zawsze możesz rzucic ulta. A bariera czasami potrafi uratowac dupe.

No wlasnie o to chodzi ze moze spierdolic jak nie trafie ulti bo np. spierdoli za towera i jak juz go nie widze to mg nie trafic a jak mam jasnowidzenie to mam wieksze szanse ze trafie.Co do tego ze barierka ratuje dupe to przekonalem sie nie raz :P

Btw. 666 post xD

Opublikowano

To już twoja wina, jeśli ci ucieknie. Na tym magu flash + bariera. Jesteśmy postacią, z bardzo dużym zasięgiem skilli.  Rylai + maska to też chybiony pomysł, bo my burstujemy cel, a nie dpsujemy

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

Na mida się już nie składa Rylai jak kiedyś, gdzie widziana była na co drugiej postaci.

Co do ulta, to masz 10 sek. na rozmyślenie i rzucenie tych 3 strzałów, po prostu musisz przewidzieć gdzie on będzie biegł. To nie jest nic trudnego.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Przed Wroga...

Ale Nie Tak Mocno Przed Niego...

Jego Ulti Jak Na Daleko Zasiegowe

Leci Dosc Szybko...

blazej2222 nie jestem pewien, ale chyba jesteś jebanym debilem lepiej usuń lola,wszyscy na tym skorzystają

On Poprostu Sobie Nabija Posty...

Ale Moim Zdaniem Dosc LoLa

Ogarnia Poniewaz Ma Rozne Dobre Pomysly...

Np. Jasnowidzenie

Ale Mowie szczerze...

Daj Mu Przyjemnosc Chcial Nabic Se do 666 Posta ;)

Czekam Na 6"69" :D

Pomogłem...?

Jeśli Tak Daj Like... ;)

Pozdrawiam... :D

Opublikowano

Najważniejszą rzeczą w używaniu ulta Xeratha jest cierpliwość i rzucanie kolejnych strzałów na spokojnie w kilku sekundowych odstępach.

Ty masz czas, a przeciwnik się denerwuje manewrując przez co łatwiej go w ten sposób trafić niż rzucając szybko trzy ładunki.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Najważniejszą rzeczą w używaniu ulta Xeratha jest cierpliwość i rzucanie kolejnych strzałów na spokojnie w kilku sekundowych odstępach.

Ty masz czas, a przeciwnik się denerwuje manewrując przez co łatwiej go w ten sposób trafić niż rzucając szybko trzy ładunki.

Dobrze Gadasz...

Like...

Pozdrawiam... ;)

Pomogłem...?

Jeśli Tak Daj Like... ;)

Pozdrawiam... :D

Opublikowano

No niestety kiedys to bylo bardziej efektywne, niestety ulti dostalo duzego nerfa na zasieg

To co na razie bd wykorzystywal:

Rzucac ulti w k. sek. odstepach(ale nie z duzych), rzucac troszke przed wroga i starac sie trafic xD

Dobra nie ma co pierdolic lece cwiczyc dzieki za pomoc odezwe sie jeszcze

A tak btw. jaki jeszcze item spowalnia jak trafisz ze skilla?

Opublikowano

@UP no to wiem

@topic Dobra nauczyłem się trzeba to kółko celować tak żeby enemy byl w dolnej czesci kolka i wtedy kliknąć na R

Dzięki za chęć pomocy, temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...