Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ping, ping i ping, a i jeszcze ping

nexores2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dostawca, tylko Riot. A jak już to dostawca Riot'u. <_<

Ja też mam takowe problemy odkąd wszedł ten nowy patch, wcześniej przez kilka miesięcy też tak było, potem ustąpiło i zaś jest.

Po prostu ta gra powoli staje się gównem :D

Opublikowano

Ty się martwisz o ping 28ms? Ja to bym kładł się i dziękował Bogu za taki internet. 

Sprawdź swoje połączenie internetowe z dostawcą, zapewne od Nich masz jakieś problemy, skoro normalnie wszystko jest dobrze, albo z serwerami Riotu są styki. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Prawdopodobnie masz jakieś strony otwarte powiązane z internetem np skype itp.

Jeśli masz 2 komputery w domu to wyłącz ten 2 bo też będzie ci on ze tak powiem ''zabierał neta''

Ja mam 2 jesli sa 2 włączone i ktoś na nim siedzi to mam w lolu ping ok 35 a jak sam siedzie na 1 kompie ok 20. 

Opublikowano

To coś ze strony Riotu,

Polecam program WTFast, gdzieś na mpc był poradnik ale nie mogę znaleźć,

Opublikowano

Riot sam "podbija" ping o ~15 losowym osobom(bo chyba nie mają "czarnej listy":D), jakiś czas temu riot "odpingował" serwery i wtedy miałem ~52, a nie ~70 jak normalnie;)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Ty się martwisz o ping 28ms? Ja to bym kładł się i dziękował Bogu za taki internet. 

Sprawdź swoje połączenie internetowe z dostawcą, zapewne od Nich masz jakieś problemy, skoro normalnie wszystko jest dobrze, albo z serwerami Riotu są styki. 

Taki jest na speedtest pokazuje 13 w lolu normalny to 33-36, a teraz mam 58-170, jest to spora różnica, bo przy pingu 50 nie idzie w miniona trafić

Jeśli masz 2 komputery w domu to wyłącz ten 2 bo też będzie ci on ze tak powiem ''zabierał neta''

Ja mam 2 jesli sa 2 włączone i ktoś na nim siedzi to mam w lolu ping ok 35 a jak sam siedzie na 1 kompie ok 20. 

Tylko LOL nic więcej, 1 komp do tego neta, nikt nie ma połączenia oprócz mnie.

Wifi czy ether? Możliwe że dostawca ma problemy

Ether [kable do PC]

Nic tylko i wyłącznie lol, Pando media gównster wyłączony.

Opublikowano

Taaaa...

Mam Teraz 90 Pingu...

Zawsze Mam Po 70...

Ale Nie Jest To Odczuwalne...

(Przynajmniej W Mojej Opini)

Pomogłem...?

Jeśli Tak Daj Like... ;)

Pozdrawiam... :D

Opublikowano

Ty to się ciesz jak masz taki ping , ja kilka miesięcy temu miałem zawsze około 20 a teraz 40 i bardzo często ( co 2 gry ) skacze do 100-200 co kilka sekund , chociaż speed test pokazuje normalny . Raz wyskoczyło nawet 4000 pingu :) 

Opublikowano

Taaaa...

Mam Teraz 90 Pingu...

Zawsze Mam Po 70...

Ale Nie Jest To Odczuwalne...

(Przynajmniej W Mojej Opini)

Nie jest odczuwalne? Niech zgadne, bronze V? Wooden PC?

Sam teraz mam tak że ping mi skacze do 100 msc. Wcześniej miałem równe stałe 69 ;)

Opublikowano

Taki jest na speedtest pokazuje 13 w lolu normalny to 33-36, a teraz mam 58-170, jest to spora różnica, bo przy pingu 50 nie idzie w miniona trafić

Tylko LOL nic więcej, 1 komp do tego neta, nikt nie ma połączenia oprócz mnie.

Ether [kable do PC]

Nic tylko i wyłącznie lol, Pando media gównster wyłączony.

Ja gram na pingu 53 - 60, zero lagów i gram bez problemu, chyba masz jakieś urojenia skoro nie potrafisz przy takim lasthitować.

Opublikowano

Mam podobny problem ,który pojawił się po Patchu 4.4. Ping potrafi skoczyć do 2500 i gra jest niegrywalna. Prawdopodobnie problem nie leżpo mojej stronie bo inne gry MP działają wyśmienicie. Internet od Dialogu 4 mb/s.

Opublikowano

Mi wczoraj dobrze się grało miałem 30 ping a dziś gdy grałem w lola a ojciec na drugim kompie i używa go to podczasz ładowania miałem 130 ping potem na początku było dobrze a w połowie meczu miałem powyzej 900 nawed do 1100...potem było dobrze...ale wyrałem mecz . Byłem najlepszy chociaz miałem taki ping

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...