Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BMX

50DUKEN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym kupić sobie bmx'a czy ten by był dobry jak na pierwsza styczność z nimi ?

I czy ta rama jest normalna bo do góry nogami zbytnio nie widze ( czy jest cienka czy normalna )

I czy za taka cene opłaca sie . I moze wytarguję do 250 i ile będzie kosztować wymiana przebitej opony ?

Z góry dzięki .

Opublikowano

W sumie rzeczywiście patrząc na cene nie wydaje się duża. Kolega sprzedał podobny za 700zł. Nie wiem czy on się różnił ...

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

beznadziejny. Lepiej kupić coś porzadnego. Za 1000 zł jest chyba gt, dobry dla początkujących

Jak narazie nie chce wydawac 1k na bmx'a jak napisałem jestem początkujący ;) I myślę ze to jest lekka przesada wydać 1k na rower dla początkującego .

Opublikowano

Ten rower to jest czołg a nie bmx ;)

Lepiej dołozyć te 100/200zł i mieć lepszego sprzęta .

Zaraz jak znajdę to dodam :#

W jakim sensie czołg ?

Okolicie Świebodzina ok 12 km od niego .

Opublikowano

Widać że swoje waży a przy BMX-ach ważna jest waga.

Jak się nie znasz to sie ni le odzywaj ;) BMX powinien być lekki by wyżej skakać . Bo ten co podałeś jest ciężki ;V Podaj wage i wzrost swój ;)
Opublikowano

Jak się nie znasz to sie ni le odzywaj ;) BMX powinien być lekki by wyżej skakać . Bo ten co podałeś jest ciężki ;V Podaj wage i wzrost swój ;)

Wzrost ok 178cm waga ok 65

Opublikowano

Odnawiam ;)

Mój kolega z szkoły sprzedaje takiego bmx'a z  200zł napisałem do niego że chce kupić opłaca sie .?

Ps. I tak za 1 miesiąc będe go robił na czarno fioletowo 

post-865936-0-40787700-1396129070_thumb.jpg

Opublikowano

śmieszą mnie Wasze odpowiedzi.. ;) Ten co podałeś zdjęcie to wygląda na rame 20", a na Twój wzrost to polecam 20.75/21", bo inaczej plecy Ci siądą. Poszukaj na tablicy, powstawiaj tu linki, spróbujemy Ci doradzić. 

BMX to jest drogi sport i nie spodziewaj się, że za 300zł coś kupisz. Próg minimalny dobrych rowerów to jest 900+. Można wyrwać dobry taniej, ale to tylko kwestia okazji.

Opublikowano

Co go maja plecy boleć ? Na bmx nie będzie siedział tylko trzeba dupe ruszyć ... :v Rower juz wybrał . Ja uważam że jak na początek to mu wystarczy :p Niech się na uczy skakać itd i co jakiś czas zmieniał części ... Po co ma od razu kupować odjebany rower jak by nic na nim nie umiał?

TO NIE SPRZĘT LECZ TECHNIKA CZYNIA Z CIEBIE ZAWODNIKA ;)

Opublikowano

Typ kupuje nie wiedząc nawet na jakich częściach jest. W tym bmxie co podales dokladnie wszystko jest do zmiany. To nie jest takie hopsiup, ze znajdziesz od razu dobry bmx. Szukaj okazji, nie szukaj seryjniaków, bo są ciężkie i tyle. Waga tego bmx'a to pewnie z 14kg :D

btw. ziomek up. jezdzisz chociaz, ze sie wypowiadasz?

Opublikowano

12kg max... nic lepszego nie kupi z takim budżetem ;) Jak dopiero zaczyna to po co mu nazwy czesci itd ? Z czasem zrozumi co i jak :3 Po jakimś czasie będzie miał wykute na pamięć :v

Up : od 2lat na Street lecz będę zmieniał na Dh/dirt .

Opublikowano

12kg? OK. Przecież budżet ma 1000zł - możliwość jest ogromna. Części właśnie potrzebne są po to, aby nie kupić syfu za dane pieniądze.

#down

"Jak narazie nie chce wydawac 1k na bmx'a jak napisałem jestem początkujący  ;) I myślę ze to jest lekka przesada wydać 1k na rower dla początkującego ." 

nie powiedział, ze nie ma... tylko, ze nie chce ;)

Opublikowano

12kg? OK. Przecież budżet ma 1000zł - możliwość jest ogromna. Części właśnie potrzebne są po to, aby nie kupić syfu za dane pieniądze.

Gdzie ty się do czytałeś 1000zł ? Chłopak chciał do 300zł max...chyba nie czytałeś tematu ;) Najpierw poczytaj temat...albo ja nie do czytałem ze do 1000zł... Pokaż gdzie to pisz :O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...