Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobra postać dla nooba

sebasku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Aktualnie planuję się przerzucić z lola na dotę, jednak mam problemy z doborem postaci odpowiedniej dla moich umiejętności...

Aktualnie przegrałem 7h w dotę, i idzie mi średnio... Teraz przerzucam ją na lepszy komp(więcej fps), więc powinno mi się grać lepiej, jednak szukam mocnej postaci, która ma duży dmg i najlepiej jakby była range... Lubię kiedy postać ma dobry burst, escape system, jakiś cc'ek.

graphic.png

Opublikowano

Polecam Ci Snipera, co prawda jest to postać Carry, którą trzeba farmić, ale jest łatwa. 
Wystarczy, że pierw maxujesz na niej E potem W a na końcu Q. Range ma takiego mocnego, że w LoL'u byś mógł do enemy spod swojego nexusa strzelać, a ulta ma takiego jak caitlyn tyle ze nie mozna tego zasłonić, jest 2x mocniejsze i ma 3x mniejszego cooldowna ;p

Legenda
Opublikowano

Witam,

Aktualnie planuję się przerzucić z lola na dotę, jednak mam problemy z doborem postaci odpowiedniej dla moich umiejętności...

Aktualnie przegrałem 7h w dotę, i idzie mi średnio... Teraz przerzucam ją na lepszy komp(więcej fps), więc powinno mi się grać lepiej, jednak szukam mocnej postaci, która ma duży dmg i najlepiej jakby była range... Lubię kiedy postać ma dobry burst, escape system, jakiś cc'ek.

Queen of Pain.

Postać na mida. Posiada trzy skille, które zadają bardzo duży dmg w krótkim czasie oraz posiada bardzo dobry system ucieczki. Podam Ci jeszcze link do statystyk z tą postacią:

http://dotabuff.com/heroes/queen-of-pain

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

A ja polecam BloodSekera czy jakoś tak. Jego 4 skill jest bardzo potężny. Ja osobiście nigdy nie biore 1 skilu bo jest ciulowy, chyba ze niemoge isc juz w statystyki.

Opublikowano

A ja polecę ci Rikimaru (PL: Riki) zamiast ulty ma niewidzialność pasywną przerywaną jedynie przez twój atak bądź atak dystansowy przeciwnika.

vy3f.jpg
Legenda
Opublikowano

Invoker, prosty do ogarniecia.

Tak postać, która ma 14skilli i musi robić kombinacje kul jest rzeczywiście prosta. Myślisz, że ty umiesz na słabym poziomie to zaczynasz chwalić się? Prosił o łatwą postać...

@@

Spróbuj sobie Lycantrophe i staraj się puszować. Na ulcie jesteś wstanie ewentualnie uciec.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

A ja polecam BloodSekera czy jakoś tak. Jego 4 skill jest bardzo potężny. Ja osobiście nigdy nie biore 1 skilu bo jest ciulowy, chyba ze niemoge isc juz w statystyki.

1szy skill "ciulowy"? no comment.... grać się naucz...

65un.jpg

Pomogłem!? Kliknij Lubię to! :D

Opublikowano

Ja zaczynałem Spirit Breakerem. Postać fajna, dość prosta do ogarnięcia a posiada świetny engage i ganki :) Dobrze zbudowany bez problemu ściąga "łatwe" cele.

Opublikowano

Polecam Ci postać Drow Ranger ;(Traxes)- Postać,którą można nieźle koksić i jest chyba najprostszą postacią do ogarnięcia . Spróbuj zagrać tym bohaterem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...