Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pad Xbox360 do PC

TheWojtek5020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zakupiłem adapter (Microsoft Wirelles Receiver) i kiedy próbuję sparować pada z adapterem to naciskam przycisk i przytrzymuje przycisk na adapterze i naciskam przycisk synchronizacji na padzie. Na padzie przez sekundę świeci się 1 dioda a potem wszystkie cztery mrugają, na adapterze pokazuje że pad jest sparowany a na padzie mrugają 4 diody :/ O co chodzi ? Proszę o szybką odp. bo dostałem ten adapter na urodziny a on nie działa :/ STEROWNIKI MAM ZAINSTALOWANE z płyty dołączonej do adaptera

f3d88a5d0_ahpaann.png

Opublikowano

Pada mam oryginalnego z Xboxa, a adapter oryginalny wszędzie gdzie sie da nawalone Microsoftem :P Myślę że może to być wina baterii jutro kupię nowe i spróbuje

Podróbe dostałeś może? A z takimi są problemy(przytrzymaj oba aż się sparują)

Jest to coś takiego : 

http://allegro.pl/adapter-microsoft-xbox-360-pc-100-oryginal-x360-i4070521783.html

f3d88a5d0_ahpaann.png

Uczeń
Opublikowano

Spróbuj podpiąć go pod inne USB i jeszcze jedno kiedy próbujesz połączyć pada? W czasie gdy jesteś w grze czy na pulpicie?

Opublikowano

Spróbuj podpiąć go pod inne USB i jeszcze jedno kiedy próbujesz połączyć pada? W czasie gdy jesteś w grze czy na pulpicie?

Próbowałem pod 3 usb :P I jak próbuję sparować pada jestem w pulpicie i jak już mówiłem na adapterze pokazuje że pad jest sparowany a na padzie mrugają 4 diody :/ Podejrzewam że to baterie 

f3d88a5d0_ahpaann.png

Opublikowano

To jednak nie baterie :/ Odpowiadajcie szybko bo chcę już w fifie porobić triki . A na gwarancję nie za bardzo bo to prezent

EDIT: ROZWIĄZANE ! Jak ktoś ma taki problem to tutaj jest rozwiązanie:

1. Prawym na Komputer
2. Właściwości
3. Menadżer Urządzeń
4. Prawy klika na "Nieznane urządzenie"
5. Właściwości
6. Sterownik
7. Aktualizuj sterownik
8. Przeglądaj mój komputer w poszukiwaniu oprogramowania sterownika
9. Pozwól mi wybrać z listy sterowników urządzeń na moim komputerze
10. Klasa typowego kontrolera firmy Microsoft dla systemu Windows
11. Xbox 360 Wireless Receiver for Windows 
12. Aktualizuj

f3d88a5d0_ahpaann.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...