Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tak ora RYZE (platny)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dopiero 5 meczykow, ale 4 wygrane ( najwiekszy dmg w teamie i enemy teamie)  jedna gierka przegrana przez afk trolla :<

z silver 3 do diamentu 1 - w miesiac! i to na lajcie po 3-6 gierek dziennie z przerwami nawet i na 10 dnu :)

Da sie da :D ttylko trzeba myslec i dobrze trzymac spacje :D

rozegranych gier  124 wygrane 101 czyli przegralem tylko 23 wynik boskiiii

post-1117589-0-24324700-1395518803_thumb.jpg

Opublikowano

Pokaż build, bo chce spróbować.

Graty, jeśli serio masz takie w/l ratio.

Opublikowano

Troche nie rozumiem, piszesz, ze tylko 5 meczy a potem piszesz, ze diament w 124 mecze. wat?

chyba nie sadzisz ze jedna postacia bym tyle gier rozegral :O na poczatku gralem cass ( platna ) do tego syndra ( vip) i czasami riven ( vip ) od diamentu dolozylem lb + ryze + vaine 

napisalem ze gram platnym ryzem od 5 meczy a nie ze cala droge od silver do diamentu nie wiem dlaczego tego nie rozumiesz?

Opublikowano

Pokaż build, bo chce spróbować.

Graty, jeśli serio masz takie w/l ratio.

takiego uzywam raczej w kazdej grze, dobre resy, dobry dmg i wgl ladnie smiga

0c483d29400ecb22m.jpg

Wolisz grac riven czy ryze na topie?

ryzeee naprawde op na topie

Opublikowano

Hah, mojego rekordu nie przebiles ;D Ja 25 win wiecej mialem przy ok. 120winach :D

Miałem.. spadłem do jakis 8-10... taką ostatnio passe złą mam, że bania mała... a moją Syndrą chce mi sie żygać, wymiotować, sraczki już od niej dostaje... Probowalem datyasuo... jprld, nie wiem jak tym mozna grac, wole grac bez skrypta na yaso... brakuje mi pomyslow kim by tu grac... dla odmiany probuje cassio, daje rade ;P btw, madryze tez ma expliota do castowania plecami :D i do tego zajebiste timery ma, gdyby nie moj staruszek (PC) i nie zrzerało to tyle fps'ow, to bym na ryze cisnal 24/7 (:

Pytaniee

Jakiej Vayne uzywasz? (Jak darmowa dla VIP, give me link xD).

Opublikowano

Machico nie że mam coś do ciebie ale gdy ktoś się pytał czy opłaca się kupić CW to napisałeś że w 5 dni wbiłeś z S5 do D5 . Nie sklejają się te twoje zeznania w całość

Opublikowano

Machico nie że mam coś do ciebie ale gdy ktoś się pytał czy opłaca się kupić CW to napisałeś że w 5 dni wbiłeś z S5 do D5 . Nie sklejają się te twoje zeznania w całość

a potrafisz czytac ? napisalem ze wbilem w miesiac z przerwami jak mialem prace to nie gralem nawet 2 tyg. tak w tydzien wbilem diamont V od diamenciuku gralem juz bez parcia, nie szukal dziury w calym bo gram duo tutaj z 4 uzytkownikami i moga potwierdzic :) a taka zwyczajna zawisc nie jest fajna, rozumiem ze pewnie macie bola a dostajecie w dupe no ale do tego trzeba jeszcze uzywac glowy nie mowiac o pozycjach w walce druzynowej itd

Opublikowano

W 2 tyg bronze > plat (sezon 3, bez skryptow jak gralem) grając kilka meczy dziennei (jakies 5h dziennie), wiec to co on pisze to raczej , a raczej na pewno mozliwe, jak ma wysokie elo to po +20 pkt za wina, ~10-15 za lose, i tak sie ciagnie do przodu.

Opublikowano

W 2 tyg bronze > plat (sezon 3, bez skryptow jak gralem) grając kilka meczy dziennei (jakies 5h dziennie), wiec to co on pisze to raczej , a raczej na pewno mozliwe, jak ma wysokie elo to po +20 pkt za wina, ~10-15 za lose, i tak sie ciagnie do przodu.

Jak coś 30-35lp za wina wiem bo sprawdziłem już go.

Opublikowano

Jak coś 30-35lp za wina wiem bo sprawdziłem już go.

chcial bym :D max 27 min 25 :/

Wow ryze,ta postać naprawde wymaga skilla w chuj. 0 skillshotów. Nie no gz skryptu.

tak tak juz ja znam takich geniuszy ktorzy na bolu i ryze siedza w bronzie :DD pomysl dziecko zanim cos napiszesz bo nawet nie chce mi sie argumentow sypac co do twojej glupiej wypowiedzi

Opublikowano

Machico25 zawiść mnie nie gubi bo właśnie wczoraj wbiłem Diamond 5 bez używania BoL'a więc pozdro 600 ;), a poza tym stać mnie na BoL'a tylko po co mi on jeśli mam tego Diamonda bez jakiegoś dodatkowego wkładu pieniężnego ;) Wydaje kasę na skiny i w ciągu tygodnia potrafię wydać więcej na RP niż ty na tego pożal się boże BoL'a plus skryptu ;) Nie gubi mnie zawiść ani nic i graj se na czym chcesz ;) Tylko wtedy gra traci przyjemność , ale rób jak chcesz. Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Przecież RTTC to chujnia. W końcu zapłaciłem chinolom 45$ za emulator by mieć płatne skrypty i szczerze ten RTTC jest ubogi i już wolę używać skryptu Legendary Ryze. Współczuję tym, którzy zabulili hajs za ten skrypt.

Ale fakt faktem, że Ryze teraz po przywróceniu trochę tego zasięgu na Q i tym speedem na ulcie ora w team fightach, a na linii sieczka. On kontruje Nasusa, Renektona, Trundla itd czyli czołówkę topa.

Opublikowano

RTTC to badziew, ma tak naprawdę jeden exploit, który można zrobić samemu (albo wgrać po prostu pCast). Legendary Ryze jest darmowy i ma to samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...